[Ragnarok Online Europe] Ludzie do gry

Nie będzie żadnego wipe już ;]

@Siekanek

Bo tak napisałeś: " Mogę nam nawet zdobyć Emperium" nawet - jakby to był nie wiem jaki wyczyn ;p

Siekanek Ty robisz creator'a czy ws'a? ;] też mam chęć na creo ;)

Zależy jakie będzie zapotrzebowanie na char'y Ja mogę zrobić albo sin'a albo lk pod spear'a ew pod berk'a to się jeszcze zobaczy :)

Ja gram Creo. Nie ma zapotrzebowań na chary. Niech każdy gra kim chce, żeby potem nie było spin, a potem najwyżej stworzy się rekrutację (zakładają, że chcecie robić gildię)

powiedz mi ktoś ile wbija się np. ten 50 lvl i 99 na takich ratach ?

i jak dużo osób online jest.

Przy takiej nazwijmy to zwykłej grze tzn tryb no-life off, tak po pare godzinek dziennie to w 3 miesiące spokojnie zrobisz upper'a ( zakładając, że grasz pierwszy raz ) tzn 50job>wybór klasy>50job>reset>50job>70job

tak to leciało? xp jeżeli coś pomyliłem poprawcie mnie ;)

@Igneel. dokładnie

@Traws. Aktualnie gra ok. 2000-2500 ludzi zawsze.

Powiedzcie mi tylko czy są lagi, bo jak wchodził RO F2P to były niemiłosierne.

Troche z innej beczki niż organizowanie ludzi, bo sprawy techniczne. Jeżeli ktoś (w tym i ja ;p) miałby problemy z patchowaniem gry to tu znajdziecie manualne patche ftp://ftp.ragnarokonline.fr/patch01/

Powiedzcie mi tylko czy są lagi, bo jak wchodził RO F2P to były niemiłosierne.

Lagów nie ma żadnych, gdyż serwery usytuowane są we Francji i Niemczech ;]

Też sobie pogram :D, RO to jedyny mmo który mnie wciągnął na dłużej, zagram hunterem/sniperem nick Maiden696

No to mamy ładną ekipe na start ;]

-Siekanek

-Kasztelan

-tsukineko88

-Legendary

-Mictlan

-sieran95

-Domiksykator

-Maiden696

-Igneel

-HellNinja

-Crimsontear

Zgadza się? Może niech każdy potwierdzi, a reszta tych którzy chcą się przyłączyć niech się dopisuję, można jeszcze rozpisać kto jaką klasą będzie grał etc. ;)

No i teraz zostają dwie sprawy kto byłby chętny zostać liderem gildii i powiedźcie mi jeszcze od ilu ten serwer działa, chodzi mi o to czy są już jacyś pro elo koxy na 99/70?

Mnie też możesz dopisać do tej ekipy, bo jeśli jest taka możliwość to również chciałbym do was dołączyć :)

Ja bede gral pod nickiem Amalur jak bedzie wolny :D

Gildia by sie przydala do zebrania jakos ludzi do "kupy"

Ehh jaką nazwe proponujecie i dobrzy by bylo jakby jakis ogar sie zglosil na lidera :P

A na emperium kazdy moze sie po trochu zlozyc :P chyba az tak drogie nie jest albo sie bedzie dropilo :D

Ja jeszcze pobieram ;(

Emperium można dropnąć w orc dun 01 ;] poza tym powinno od 100k do 500k stać zależy ile ten serwer już stoi dlatego ponawiam pytanie:

@UP

od ilu ten serwer działa? i czy są już jacyś pro elo koxy na 99/70?

Ja mogę zrobić emblem i zaproponować nazwę dla gildii xp zawsze byłem w tym dobry, ale w prowadzeniu już nie za bardzo :P

Niemam pojecia ile server stoi ale jak sie dluzej pogra to sie okaze czy sa jakies spore lv :P

Bylo by dobrze jakby choc jedna osoba grala Acolyte bo do party niezbedny bedzie :P

Ja gram Merchantem (Creator). Nie wiem jak długo stoi server, ale wciąż jest w Open Beta (spotkałem już paru 99).

A co do nazwy gildii to proponuję coś na poważnie ;]

Ja jako nazwę proponuję:

Najpierw nazwy do których mam sentyment, ale też będą ok xD

- IMMORTALS

- ej cze

- Fairy Tail

A teraz te które mi teraz przyszły do głowy:

- Casus Belli

- Hokuten Knight's

- Valykria Overall

@Siekanek

Ehh ta epicka gra creatorem :D Karmienie homuna co 30 min :D a on odwala cala robote za ciebie :P

Troche postac dla leniwych:P

Jeśli chodzi o nazwe guildi to nie jestem dobry w te klocki ;(

no ja chetnie znowu sobie pogram w RO ^_^ i chetnie dowas dolacze postac bedzie sie nazywac Kurtyzana,

Co do nazwy guildi to moge polecic kilka nazw

Group Therapy[HUG]

We Are Radioactive Sausages [WARS]

For Sexy People Only

Woof Meow Quack Baaa Oink [Moo]

Hello Cthulhu

Moon Fangs

Pheonix Wings

Moon Tree

CrossFire

Krzyżowcy

Zakon