Nie będzie żadnego wipe już ;]
[Ragnarok Online Europe] Ludzie do gry
@Siekanek
Bo tak napisałeś: " Mogę nam nawet zdobyć Emperium" nawet - jakby to był nie wiem jaki wyczyn ;p
Siekanek Ty robisz creator'a czy ws'a? ;] też mam chęć na creo
Zależy jakie będzie zapotrzebowanie na char'y Ja mogę zrobić albo sin'a albo lk pod spear'a ew pod berk'a to się jeszcze zobaczy
Ja gram Creo. Nie ma zapotrzebowań na chary. Niech każdy gra kim chce, żeby potem nie było spin, a potem najwyżej stworzy się rekrutację (zakładają, że chcecie robić gildię)
powiedz mi ktoś ile wbija się np. ten 50 lvl i 99 na takich ratach ?
i jak dużo osób online jest.
Przy takiej nazwijmy to zwykłej grze tzn tryb no-life off, tak po pare godzinek dziennie to w 3 miesiące spokojnie zrobisz upper'a ( zakładając, że grasz pierwszy raz ) tzn 50job>wybór klasy>50job>reset>50job>70job
tak to leciało? xp jeżeli coś pomyliłem poprawcie mnie
@Igneel. dokładnie
@Traws. Aktualnie gra ok. 2000-2500 ludzi zawsze.
Powiedzcie mi tylko czy są lagi, bo jak wchodził RO F2P to były niemiłosierne.
Troche z innej beczki niż organizowanie ludzi, bo sprawy techniczne. Jeżeli ktoś (w tym i ja ;p) miałby problemy z patchowaniem gry to tu znajdziecie manualne patche ftp://ftp.ragnarokonline.fr/patch01/
Powiedzcie mi tylko czy są lagi, bo jak wchodził RO F2P to były niemiłosierne.
Lagów nie ma żadnych, gdyż serwery usytuowane są we Francji i Niemczech ;]
Też sobie pogram , RO to jedyny mmo który mnie wciągnął na dłużej, zagram hunterem/sniperem nick Maiden696
No to mamy ładną ekipe na start ;]
-Siekanek
-Kasztelan
-tsukineko88
-Legendary
-Mictlan
-sieran95
-Domiksykator
-Maiden696
-Igneel
-HellNinja
-Crimsontear
Zgadza się? Może niech każdy potwierdzi, a reszta tych którzy chcą się przyłączyć niech się dopisuję, można jeszcze rozpisać kto jaką klasą będzie grał etc.
No i teraz zostają dwie sprawy kto byłby chętny zostać liderem gildii i powiedźcie mi jeszcze od ilu ten serwer działa, chodzi mi o to czy są już jacyś pro elo koxy na 99/70?
Mnie też możesz dopisać do tej ekipy, bo jeśli jest taka możliwość to również chciałbym do was dołączyć
Ja bede gral pod nickiem Amalur jak bedzie wolny
Gildia by sie przydala do zebrania jakos ludzi do "kupy"
Ehh jaką nazwe proponujecie i dobrzy by bylo jakby jakis ogar sie zglosil na lidera
A na emperium kazdy moze sie po trochu zlozyc chyba az tak drogie nie jest albo sie bedzie dropilo
Ja jeszcze pobieram ;(
Emperium można dropnąć w orc dun 01 ;] poza tym powinno od 100k do 500k stać zależy ile ten serwer już stoi dlatego ponawiam pytanie:
@UP
od ilu ten serwer działa? i czy są już jacyś pro elo koxy na 99/70?
Ja mogę zrobić emblem i zaproponować nazwę dla gildii xp zawsze byłem w tym dobry, ale w prowadzeniu już nie za bardzo
Niemam pojecia ile server stoi ale jak sie dluzej pogra to sie okaze czy sa jakies spore lv
Bylo by dobrze jakby choc jedna osoba grala Acolyte bo do party niezbedny bedzie
Ja gram Merchantem (Creator). Nie wiem jak długo stoi server, ale wciąż jest w Open Beta (spotkałem już paru 99).
A co do nazwy gildii to proponuję coś na poważnie ;]
Ja jako nazwę proponuję:
Najpierw nazwy do których mam sentyment, ale też będą ok xD
- IMMORTALS
- ej cze
- Fairy Tail
A teraz te które mi teraz przyszły do głowy:
- Casus Belli
- Hokuten Knight's
- Valykria Overall
@Siekanek
Ehh ta epicka gra creatorem Karmienie homuna co 30 min
a on odwala cala robote za ciebie
Troche postac dla leniwych:P
Jeśli chodzi o nazwe guildi to nie jestem dobry w te klocki ;(
no ja chetnie znowu sobie pogram w RO i chetnie dowas dolacze postac bedzie sie nazywac Kurtyzana,
Co do nazwy guildi to moge polecic kilka nazw
Group Therapy[HUG]
We Are Radioactive Sausages [WARS]
For Sexy People Only
Woof Meow Quack Baaa Oink [Moo]
Hello Cthulhu
Moon Fangs
Pheonix Wings
Moon Tree
CrossFire
Krzyżowcy
Zakon