[Ragnarok Online Europe] Ludzie do gry

Ja naprawdę mam chęć tam zagrać, tylko to trochę nie fer według mnie, reaktywują francuski serwer który stoi już od 2 lat teraz wprowadzają ob i nawet przed startem nie mogli przysiąść i przetłumaczyć serwera na angielski? To trochę nie teges...i co myślą, że takim posunięciem przyciągnął więcej graczy? Niech zrobią coś porządnie i do końca najpierw a później dają oben betę...

Wiesz co jest jeszcze jeden global US http://www.playragnarok.com/ i w calosci jest angielski tylko problem polega na tym ze mikroskopina liczba polakow tam gra. Na tym europejskim wydaje mi sie bedzie gralo badz gra wiecej

Mam tam 148 G-Sinxa i pingi sięgają 400-500... tuuutaj 48-60

Druga rzecz : tu jest Pre-Renewal, a tam renewal i 3rd classy.

Dlatego gram tu ^^

Zmieniło mi się zdanie odnośnie profki :<

Hmm palek, lk czy mag? To trudny wybór

Dobra przekonaliście mnie :) EU to EU wiadomo a co do języka na serwerze liczę, że po ob zmienią to... no i jest polski w planach? o.O

@adrianxbdh

Zrób Mag'a>Wizzard'a ma dobre aoe i duży dmg ;)

Co do gildii to proponuję:

Nazwa: Valkyria Overall

Emblem: 491_paradise_ro.net.png

Co Wy na to? ;]

Logo fajne :3 mi się podoba.

Igneel, też tak myślę nad wizzem ale długo w sumie nie grałem nim :)

Mógłbyś mi jak wiesz jakieś wskazówki na priv wysłać?

Dawno nie grałem :) Ostatni serwer to chyba priv ;P Zasysam . Napisze do cb w grze

ok to mam pytanie lepiej priest czy crusader ?? bo niewiem ktora postacia robic oczywiscie obie klasy lubie ^_^

Priest nastawiony pod exp w grupie a Crusader średni dmg i duży def. Wybierz co wolisz , wybór należy do Cb.

jakby on byl taki prosty to bym sie nie pytal :P....ech a tak chcialem zrezygnowac z wybierania klasy postaci poprzez rzut moneta no nic

Zrób Priest'a ^__^ przyda się w gildii, no i będzie z kim na anu chodzić w późniejszym etapie gry xD

No mam nadzieje ze bedzie z kim chodzi :]...a takze moneta przepowiedziala by grac priestem ^_^ tak wiec wyznawca apokaplipsy poringow wznawia dzialalnosc ^_^

mam 2 problemy tj.

1. Jak odpalam grę to jest jakby w języku Francuskim chociaż podczas ściągania wybrałem ENG.

2. nie wiem jak się zalogować bo niby robiłem konto na jakimś tam GRAVITY ale tam wystarczył email i hasło a tu trzeba login i hasło i nie zgadza się

Join to potem na Gravity logujesz się i tak jeszcze jakby jedno konto robisz, dostajesz tam wybrany przez nich login i hasło :)

Po sciągnieciu Patch;u bedzie ang, ale nie wszystko bo gra jest w trakcie tłumaczenia

Da się zmienić login czy musi być taki jak oni wybrali?

ps. co zrobić jak podczas patchowania wyskakuje błąd i się wyłącza?

pobierz manual patcha ktos juz podal link chyba na 2 stronie co i jak :P;

już raz podawałem ale ze wiele osób nie lubi szukać (ehh to lenistwo ;p), tu macie manual patch ftp://ftp.ragnarokonline.fr/patch01/

Biorę się za granie jakby co to nick RavenPL

Ale wszystkie te pliki .gpf stamtąd ściągać czy tylko "patchs_to_add_for_11.3_client.rar" ?

Panowie może ktoś posiada kanał TS3 na którym możemy się zgromadzić i zacząć wspólną grę?

@Loureg

Pierwsza strona, pierwszy post. Masz podane ^^

Mój nick Caliiss :)

Dochodzcie do TS'a !:)