Ranking laptopów. Co warto kupić? 2023 r

Znów zapomniałeś dodać ranking jest sponsorowany a za każdy kupiony z tego linku komputer autor zarabia od 2 do 5% wartości sprzętu

Pytanie techniczne - co dokladnie jest zabronione bo podane laptopy nie sa Twoim dzielem a jedynie przepisales specyfikacje podana przez producentow (a producent nie zabrania podawania specyfikacji swojego sprzetu). A samo pogrupowanie wg cen/matryc itd tez nie posiada zadnego znamienia jakiejkolwiek wlasnosci w tym intelektualnej. Jedynie mozna by zabronic kopiowania gdyby kazdy model byl przez Ciebie recenzowany to wtedy mozesz zabronic kopiowania recenzji - takze prosze o odp co dokladnie jest tutaj Twoja wlasnoscia i zgodnie z jakim dokladnie paragrafem kk/kc “zabraniasz” i ktorej czesci tego zestawienia.

A no też polecam aorusa g17. Dzisiaj przyszedł. Jest kombajn k jego mać.

1lajk

W takim razie kolejne zestawienie zostawiam Ci, jeżeli do końca tygodnia przygotujesz takie (ba nawet lepsze) zestawienie, to więcej swojego nie opublikuje na forum :slight_smile: jeżeli aż tak Ci to przeszkadza i jest takie proste.

Ale zapłacisz mu za to zestawienie tak jak płacą tobie?

Ale co was dupska bolą? Że ma taki pomysł zarobek? No i chwała mu za to, że uczciwy sposób, a nie scam. Niech Ci się wiedzie Panie partnerid=100448925&sm12 :wink:

1lajk

Jakby był uczciwy to by zainwestował w biznes i stronę web założył, a nie spamował na cudzych

Rozumiem, że na ścianie twojego domu mogę sobie bilbord zawiesić i też powiesz, że “mam pomysł na biznes” i się nie przyczepisz?

A to jego dom jest publiczny? Przeciez to forum jest ogolnodostepne i dopoki nie lamie reg (ktorego i tak prawie nikt nie weryfikuje) to robi co robi i dobrze.
Ja nie mam nic przeciwko ogloszeniu dopytalem tylko o podstawe prawna dopisku o kopiowaniu

@Gajin Dzięki.

@Majki83 Bardziej chodzi o to, że poświęcam trochę czasu, aby taką listę przygotować, wybieram spośród kilka set różnych modeli, tak aby ranking był na dobrym poziomie. Aczkolwiek wiadomo to jest tylko poglądowe, najlepiej zachęcam aby jednak napisać w celu ostatecznego wyboru, chętnie pomogę.

Po to są dane kontaktowe, że może dopytać, lista jest poglądową, choć moim zdaniem pomocna.

Aktualizacja kwiecień

Aktualizacja maj

Jeśli szukacie dobrego sprzetu do pracy, na co dzień do internetu, polecam wziąć pod uwagę możliwosć zakupu laptopa poleasingowego. Używany laptop tego rodzaju może być tańszy 2-3 krotnie od nowego, jednocześnie wytrzymałosć biznesowych serii jest zwykle o wiele lepsza niż wytrzymałość tych domowych.

Sam jestem posiadaczem Dell Latitude, kupowałem jako nowy i na plus na pewno wykonanie, dobra bateria i szybkosć działania. Podobne modele z serii poleasingowych można spokojnie znaleźć w cenie do 2000 zł ( zobacz sobie tutaj https://rnew.pl/pl/menu/laptopy-156.html ).

Aktualizacja

Mordo a zrobisz mi ranking podkładek pod myszkę?

Bardzo bym chciał lecz aktualnie nie czuje się na siłach, aby przygotować taki ranking :slight_smile: do tego potrzeba jest większy reserch. Nie wykluczam w przyszłości.

Ostatnia aktualizacja w tym roku. Dużo zmian w budżecie do 3000 zł.

I gdzie te podkładki ?

Taka sama odpowiedz jak ostatnio :slight_smile:
Aktualizacja styczeń 2023