Witam.Co o tym myślicie? Dla mnie dobra opcja, niech pospolity Janusz ma ograniczenia na rankedy i idzie się wyładować na normale.
Co ty masz do Januszów Sam mam tak na imię i w przeciągu 5 lat nie dostałem żadnego bana ani ostrzeżenia w LoLu. A sam system jest moim zdaniem bardzo dobry teraz każdy z flamerów zastanowi się 2 razy nim zacznie jechać po ludziach bo w końcu może nie dostać tej darmowej skórki i ramki na zakończenie sezonu dodatkowo nie będzie mógł grać na rankedach i może mu spaść jego dywizja na którą pracował pół roku
Aczkolwiek szkoda że będą mieli możliwość grania normali jak dla mnie powinni dostawać najpierw bana na 2 tygodnie na uspokojenie potem restrykcja na jakieś 100-150 gier wtedy by się wszystko uspokoiło bo kara powinna być czymś co odstraszy graczy od takiego a nie innego zachowania niech jeszcze tylko coś zrobią z leaverami i afk i może w końcu LoL zacznie przypominać to co było na początku sezonu 1 (mili pomocni ludzie grający bez spiny i flamu nawet przegrać było miło jeśli gra była ciekawa)