Masz racje : p
[Revelation Online] Clear Mind Gaming | Semi-Hardcore PvX | Server: Moonsea
Lubie obracać się w doborowym towarzystwie
Jak każdy w tej gildii
A tak wgl mam pytanko, co mają pandy do nazwy waszej gildii?
Pandy są maskotką gildyjną - poza tym kojarzą się raczej z tym, że nie podejmują zbyt gwałtownych ruchów, mają czysty umysł, wolny od wszelakich zmartwień : ) Niedźwiedź polarny ,też ma niewiele wspólnego z nazwą coca coli, ale pojawił się kilkukrotnie jako ich maskotka. Poza względami promocyjnymi fajnie się odświeża nimi tematy
macie laseczki w gildii?
Osoby z wczesnym dostępem wchodzą teraz w poniedziałek?
Osoby z wczesnym dostępem wchodzą teraz w poniedziałek?
Dokładnie. Jeszcze nie wiemy o której
Ok, a więc w poniedziałek sprawdzę sobie czy gra mi podejdzie. Jak coś to wciąż rekrutujecie nie?
Ok, a więc w poniedziałek sprawdzę sobie czy gra mi podejdzie. Jak coś to wciąż rekrutujecie nie?
Jasne, wystarczy wbić na discorda albo tsa i zawołać oficera
zapraszamy
aby wejść w poniedziałek do gry wystarczy zakupić packa za 15orio?
aby wejść w poniedziałek do gry wystarczy zakupić packa za 15orio?
Tak. Headstart zaczyna się tego samego dnia dla wszystkich. Tylko czy się opłaca dla samego headstartu? Raczej nie
poczekam do headstartu, nie sprawdzałem gry więc nie jestem przekonany, 6 marzec ta?
poczekam do headstartu, nie sprawdzałem gry więc nie jestem przekonany, 6 marzec ta?
Headstart 27-go, OBT dla wszystkich 6-go marca.
Rekrutacja wciąż otwarta
Szukasz zgranej, doświadczonej ekipy, która pomoże Ci cieszyć się światem RO? Dołącz do Clear Mind Gaming już dziś. Świetna atmosfera, pomocni gracze, sprawne i stałe progresowanie to tylko początek naszej oferty
Zainteresowana/y? Wpadnij i zapoznaj się na naszym ts'ie --> ts dot-clan.pl lub discordzie --> https://discordapp.com/invite/hG5Z6wU
Startujemy z headstartem o 13 w poniedzialek! Zapraszamy nawet jeśli zagracie z nami dopiero w marcu
Zgodnie z najlepszymi praktykami stosowanymi przez inne gildie, chciałbym was poinformować że pozostało mniej niż 24h do otwarcia serwerów.
Startujemy z impetem już od godziny 13:00 zapraszam wszystkich chętnych.
Gildia jest już założona, wyspa gildyjna także. o/
Wszyscy grają i nikt nie ma czasu tematu podbić. Do gildii z dnia na dzień przybywa coraz więcej osób. Część z nich wejdzie na serwery dopiero 6 marca. Jeśli jeszcze nie znalazłeś swojej nory w RO to zapraszamy!