Jeżeli chodzi o mnie polecam ekipę bardzo fajna atmosfera na ts3 i osoby powyżej 20 roku życia wszyscy po mutacji głosu Wczoraj dołączyłem do ekipy novasociety a dzisiaj jestem już odpowiedzialny za rekrutację do Diablo III oraz Heroes of the Storm. W wielką przyjemnością mogę polecić ekipę!!!!
Rocket Fjuel czyli Moc, Siła, Pompa
prezessw#2392
Na 2im sezonie będe robił DH
Super ! Kolejna dusza dla Lorda Diablo i Koxa Burneiki ^^ Piatek tuz tuz
Oczywiscie zap do friend polecial.
Zapraszamy kolejne osoby do wspólnej gry w Diablo III 2 sezon. Posiadamy już 15 aktywnych graczy ale na tym nie zaprzestajemy. Czym więcej was tym milej dla nas Pozdrawiam
Piatek sie zbliza. Licze ze wiekszosc ekipy sie pojawi na ts3 i rozpoczniemy rozgrywke z wielka pompa
Aktualnie pogrywamy w pare osob na non laderze bijac głebokie szczeliny. Frekwencja mizerna ale zawsze te full party jest.
Oczywiscie gramy casualowo, zeby nie bylo ze tyrania sie szerzy. Zabawa na 1 miejscu !
Jak tam ludziska? Juz wiecie kim zagracie?
zacnym monkiem
Ty odgapiaczu ^^ A co Cie sklonilo do takiego wyboru? Wobec tego bd musial sie zastanowic nad crusem i dh
monk bedzie w s2 op wiec trzeba nim pograć
W piątek lecimy z koksem Już chipsy i piwko gotowe na nockę
Żołnierze hardcore walczą do oporu:P
Zostałem wyrzucony z gildii nie wiem dlaczego ;p ? Ale jak to tak ma wyglądać to ja dziękuje
nie wiem może przez pomyłkę zostałeś wyrzucony albo nie wchodziłeś na ts3 bo to u nas podstawa do dobrej zabawy a zapchaj dziury nie potrzebujemy
Gram jak mam czas i ochotę jak nie mam to nie gram i nie korzystam z ts-a, proste więc trochę się mijacie z prawdą, bo miało być jak kto chce, a nie że musze.
Tym się różnimy właśnie ts3 jest dla osób należących do klanu a nie grupą jakiś randomów. No cóż każdy lubi coś innego ale ts3 pomaga w komunikacji oraz oraz zawsze można poznać osoby z którymi spędza się swój wolny czas.Powodzenia i miłej gry życzę.
Zostałem wyrzucony z gildii nie wiem dlaczego ;p ? Ale jak to tak ma wyglądać to ja dziękuje
nikt cie nie wyrzucil. musiales sam przez przypadek sie wywalic... jak cos wal do mnie na pw. dogadamy sie i zaprosze raz jeszcze.
ps. ekipa jest boska i rifty czysci sie wysmienicie. jutro juz s2 wiec historia rozpocznie sie od nowa
Zapraszamy !
Osoby które chcą grać w naszej ekipie proszę pisać swoje battletagi. Do osoby której możecie się zgłosić jest Septhimus#2477 prosimy o wysyłanie zaproszeń do znajomych. Widzimy się o 18:00 i do zobaczenia
Nie oszukujmy sie. Blizz ma zawsze poslizgi huehue
Czekamy niecierpliwie oraz zapraszamy wszystkich do wspólnej gry.TS3 podany wchodźcie i gramy razem będzie dużo lepiej
Rekrutacja nadal otwarta.Zapraszamy serdeczniedo wspólnej gry w tej chwili posiadamy 20 aktywnych graczy każdego dnia. Zapraszamy na ts3: ts3.novasociety.com
witam czy jest szansa dojsc do was? mam poki co monka na 250 paragonie ale bede chcial robic barba
Jasne ze jest. Zostaw battletaga w temacie.