Jak to zwykle bylo .... Pierwszy miesiac super szal **uja a potem spadek populacji ze wzgledu na IS i zachowanie ludzi z polski, bo do ruskich nie mozemy sie przyczepic
Royal Quest wersja anglojęzyczna
W połowie czerwca postarają się z OBT. Postarają się zrobić to jak najszybciej ale zawsze może być jakieś opóźnienie.
Jeżeli będziecie chcieli grać to mogę użyczyć wam kanał na moim TS gdzie siedzą gildie takie jak Wariaci, Ayan, Rage.
Ja jako ja chętnie pogram na anglojęzycznej wersji gdyż po dłuższym czasie dowiedziałem się jakie Cheaty działają i jak można w łatwy sposób expić.
To była przewaga Ruskich na Polskim serwerze.
Więc do zobaczenia w grze za jakiś czas...
Jak to zwykle bylo .... Pierwszy miesiac super szal **uja a potem spadek populacji ze wzgledu na IS i zachowanie ludzi z polski, bo do ruskich nie mozemy sie przyczepic
Spadek populacji byl spowodowany w duzej mierze przez administracje, ktora za nic miala sobie wszelkie zgloszenia i hacki, a i bywalo, ze karala nie slusznie. Poniewaz gra wychodzi na steamie jestem prawie pewien, ze kwestia hackow bedzie zazegnana, wiec pozostaje tylko wiedza i doswiadczenie z wersji PL
Teraz polska administracja kasuje wszelkie pytania graczy czy to na forum,SB,FB odnosnie angielskiej wersji heh jak wyjdzie angielska wersja oni i tak zamkną serwery.
Zbiera sie jakas ekipa MMORPGorg na RoyalQuestEU ? jeśli tak to chętnie dołącze, aktualnie gram w RQ-PL żeby mniej więcej obczaić co i jak, gra bardzo przypomina Ragnaroka więc pochłonęła mnie na całego
jeśli ktoś jest zainteresowany grą albo już gra to kontaktujcie się tu lub steam: doctorLx
Witajcie moi drodzy!
Chciałbym się podzielić z wami najświeższą informacją (zanim nasz guru to wyczai, będzie wtorek)
Tę część informacji możesz pominąć
Otóż gra "Royal Quest" twórców king's bounty została oryginalnie wydana w języku rosyjskim.
W kraju, gdzie wszystko jest możliwe, bo w końcu Rosja to nie kraj, tylko stan umysłu...
http://www.wykop.pl/link/1594399/szalenstwo-nie-to-rosja-i-ukraina/
Ta gra osiągnęła znaczny sukces.
Ze względu na tajemniczą jak dla niektórych cyrylicę gra jest niemożliwa dla wielu graczy z europy.
Idąc za ciosem, gra przybrała sobie dodatkowo język Polski i przeszła na Polską wersję językową. Tutaj nie do końca sukces, lecz nie można nazwać tego porażką.
Tutaj możesz kontynuować.
Gra pojawi się w Języku Angielskim!
Dowody?
Katauri Interactive (bardzo twórcza nazwa jak na studio) informuje nas, że w przeciągu tygodni(a) rusza ich projekt.
-Napływ graczy, może spowodować, że znienawidzony item shop może stracić swoją moc. (W końcu gra przyciąga swoją grywalnością)
-Zachodnia, czyli "bogatsza" część świata będzie regularnie uzupełniać zasoby przedmiotów z item shopu, będą one w ten sposób bardziej dostępne dla nas, cebulaków. (W tymczasowym tłumaczeniu "ludzi którzy nie mają zamiaru przekładać wartości swojej postaci na PLN, lecz na czas nad nią spędzony").
-Nasze kochane "dzieci" czyli częściowo zacofani umysłowo gracze o niskim wieku pozostaną jednak w wersji Polskiej, gdzie będą wiedzieli, co gdzie kliknąć.