Rozdam/rozlosuje zaproszenia do gier

Dobrze moi mili zrobiłem małe losowanie zaproszeń do gry firefall oraz klucza smite, ponieważ było więcej zainteresowanych, aniżeli zaproszeń.

Tutaj znajduje się nazwa użytkownika, który wylosował klucz smite:

Hantus

A tutaj użytkownicy, którzy wylosowali zaproszenia do gry Firefall, pierwszej osobie wysyłam klucz do gry:

Andrick

kakeru

Azrael

BialyRendzer

Shonen

czesiu453

Tutaj możecie obejrzeć, jak losowałem, mam nadzieję, że w dość sprawiedliwy sposób udało mi się to zrobić:

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=uvBIWNy9ypg&feature=plcp

Tak więc proszę was o podanie waszych adresów mailowych, na które mam wysłać klucze/zaproszenia oraz osoby, które wylosowały zaproszenia/klucz do gry firefall o rejestrację na stronie http://www.firefallthegame.com/ oraz podanie mi maila, którego użyliście do rejestracji w odpowiedzi w tym temacie.

Postaram się w miarę sprawnie powysyłać wam wszystko. Pozdrawiam

Firefall ! :)

E-mail > oski_sko@hotmail.com , na taki sam juz zalozylem konto na stronce Firefall. Pozdrawiam :P

MrLob już nie mam dostępnych zaproszeń do gry Firefall, proszę o nie zgłaszanie się o tą grę. BialyRendzer już wysłałem zaproszenie.

Doszlo, dzieki wielkie :)

Kiedy rozlosujesz GameGlobe ?

Ja to bym firefalla jakby co to pw :)

GameGlobe nie będę losował, bo dla wszystkich chętnych starczyło, proszę o podawanie maila, na który mam wysłać.

O jak fajnie. W końcu coś wygrałem. :)

A zaproszenie proszę wysłać na e-mail czesiu453@o2.pl

To mógł byś wysłać GameGlobe na mail lacznypl@gmail.com

Dzieki !

E-mail doszedł dziękuję bardzo:)

A nie dałoby rady na pw kluczyka wysłać? Byłbym bardzo wdzięczny.

niestety nie da rady bo do firefalla są zaproszenia na mail, na który rejestrowaliście się na ich stronie, a z pw miałem kilka razy też problemy, że wiadomości nie docierały.

Dziękuję za GameGlobe :)

Proszę resztę osób o podanie maili

swinka_2_by_zax454-d51dtcn.png

Witam mam dla was niespodziankę, czyli:

zaproszenia do gry Firefall x5, Gameglobe x5, klucz Lodout, klucz Smite, klucz Firefall, klucz Remnant Knights, klucz na upominki do gier - Fallen Earth, Free Realms, War Inc.

Jeśli więcej osób będzie zainteresowanych np. zaproszeniami do gry Firefall to po-prostu je rozlosuje. Zainteresowane osoby proszę o odwiedzi w tym temacie zawierające nazwę upominku, który chcielibyście otrzymać.