Rps król

"GDY WJEŻDZAM NA BIT WSZYSTKIM LESZCZĄ GUL SKACZE"-przemyślcie ten tekst i swoje zachowanie w tym temacie,pozdro dla prawdziwych

No, jak tak patrze na Twoje wypowiedzi to myślę, że to Ty byś powinien przemyśleć swoje zachowanie.

łapcie klasyk

a tutaj coś nowego :)

[media=]

Damian ty tak na serio, czy tylko trollujesz?Peja i jemu podobni ,,artyści,, to muzyka na najniższym możliwym poziomie, nie prezentująca nic prócz sterty przeżutych przekleństw połączonych z tekstami spisanymi na kolanie, nawiązującymi do tego co w życiu najważniejsze, czyli jupaniu policji, dz*wek, narkotykowaniu się, kradzieżach, i zuych konfidentach.Są gusta i guściki, ale bez przesady... przecież tego nawet nie można nazwać muzyką.,,Pozdro dla prawdziwych,, ? Człowiek który zarabia kupę kasy samych płytach, ciuchach, nie licząc koncertów itd... nazywa się ,,biedakiem,, który czasem nawet ,,nie ma co do garnka włożyć,, jest wg. Ciebie prawdziwy?

Beka z ciebie konfituro,Peja wyszedł z biedy i właśnie o tym nawija.Poza tym daj adres dzieciaku i zobaczymy czy w realu też byś taki kozak był.Ale co się dziwić na tym forum średnia wieku to 15lat to wiadomo,że tutaj idolem jest Robert M.

Damian ty tak na serio, czy tylko trollujesz?Peja i jemu podobni ,,artyści,, to muzyka na najniższym możliwym poziomie, nie prezentująca nic prócz sterty przeżutych przekleństw połączonych z tekstami spisanymi na kolanie, nawiązującymi do tego co w życiu najważniejsze, czyli jupaniu policji, dz*wek, narkotykowaniu się, kradzieżach, i zuych konfidentach.Są gusta i guściki, ale bez przesady... przecież tego nawet nie można nazwać muzyką.,,Pozdro dla prawdziwych,, ? Człowiek który zarabia kupę kasy samych płytach, ciuchach, nie licząc koncertów itd... nazywa się ,,biedakiem,, który czasem nawet ,,nie ma co do garnka włożyć,, jest wg. Ciebie prawdziwy?

NISKI POZIOM MA DLA MNIE OSOBA POZUJACA STUDENCIAKA NA FORUM INTERNETOWYM. ZAZDROSC OSTRO CIE ZZERA ZE PEJA WYGRAL ZYCIE OD 0 DO PORSHE I HEJTUJESZ BO SAM NIE UMIESZ OGARNAC FLOTY A TE 30 ZL CO ZAROBISZ W NIEMCZECH NA OGORKACH WYDAJESZ NA GRY KOMPUTEROWE I COLE ZEBY KOLEJNA NOC ZARWAC PRZED KOMPUTEREM. PROWADZONE PRZEZ CIEBIE ZYCIE UNIEMOZLIWIA CI JARANIE SIE DOBRYM RAPEM PONIEWAZ WCALE GO NIE ZNASZ, JEDYNE CO ROBISZ TO CHODZISZ DO SZKOLY I GRASZ 15-7 PC+JESTES PRAWICZKIEM WIEC NIE SAP BO TWOJE ARGUMENTY SA NA POZIOMIE 18 LETNIEJ BLONDYNKI BEZ GIMNAZJUM.

Peja?...Śpiewać o biedzie ale z klasą...

Polecam NPWM

Ps. Widzicie nauke Peji?Stworzył dwóch kozaczków ,którzy wszystkich wyzywają od prawiczków...a te ich porównania,istny Peja dla bezdomnych...

Boże widzisz i nie grzmisz...

Podaj mi adres? Dla Twojej wiadomości, po twoich wypowiedziach można śmiało stwierdzić, że w rozwoju zatrzymałeś się gdzieś w gimnazjum.

Nie będę się tu z tobą spierał, bo widocznie jesteś na tyle zaślepiony swoim idolem, że nie warto z tobą dyskutować.

Nie wiem ile masz lat, ale zachowujesz się jak najzwyklejszy bachor, pora dorosnąć.

@Sobos, wyłącz caps-lock, naucz się pisać.

http://muzycznastref...licze-peji.html - POLECAM

@KOYIRO TY BRUDNA DZIWKO, STUL WKONCU TA PENERSKA JAPE BO POZIOM KTORY REPREZENTUJESZ JEST ROWNY Z DUETEM GOLEBI LATAJACYCH NAD TWOIM GIMNAZJUM. PO TWOICH WYPOWIEDZIACH STWIERDZAM ZE JESTES LEKKO PRYSZCZATYM DOBRZE WYCHOWANYM CHLOPCEM W OKULARKACH I LAPAMI GRUBOSCI KABLA OD SLUCHAWEK Z TESCO DO KTORYCH DAJA PORADNIK JAK WYLECZYC STULEJKE. JAK JESTES TAKI MADAFAKA TO ZAPRSZAM DO BYDGOSZCZY GDZIE POLICJE SIE pier**li A ZAWISZA ZDOBI SCIANY. JAK JUZ CIE DOPADNE TO WTEDY ZNAJDE TWOJA MATKE I ZERZZNE JA ZANIM UMRZE NA RAKA PO TYCH WSZYSTKICH LATACH CPANIA I CHLANIA A TWOJEGO OJCA POWIESZE NA GEJOWSKIM POMNIKU. TAKICH PRZECWELONYCH PRZEZ KOLEGOW ZE SZKOLY WYCHUDZONYCH JAMNIKOW JAK TY ROZPIERDALAM W 3 SEKUNDY JAK MAJK TASON

warn_ico.png
Perm od Reva

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy
Peja?...Śpiewać o biedzie ale z klasą...Polecam NPWMPs. Widzicie nauke Peji?Stworzył dwóch kozaczków ,którzy wszystkich wyzywają od prawiczków...a te i h porównania,istny Peja dla bezdomnych...
Boże widzisz i nie grzmisz...Podaj mi adres? Dla Twojej wiadomości, po twoich wypowiedziach można śmiało stwierdzić, że w rozwoju zatrzymałeś się gdzieś w gimnazjum.Nie będę się tu z tobą spierał, bo widocznie jesteś na tyle zaślepiony swoim idolem, że nie warto z tobą dyskutować.Nie wiem ile masz lat, ale zachowujesz się jak najzwyklejszy bachor, pora dorosnąć.

Dobra gimbusy już się popłakały i raczej nie będą się dalej wypowiadać bo ich argumenty są zerowe.A więc czekam na prawdziwych użytkowników.

@Karthas Grupa Operacyjna to było coś a nie teraz te gnioty co poruszają w bunt dzisiejszą gimbazę co potem wzrasta poziom agresji i przekleństw w ich niedorobionych mózgach. Szczycą się puszczaniem gówna z głośnika telefonu na maxa, kozaczeniem na osiedlach, wstawianiem zdjęć na facebook'a jak spożywają alkohol.

Jednocześnie proszę moderatorów o zbanowanie kont OdkurzaczDamian i Sobos92 gdyż to widać że to multikonto.

Powodzenia gimbusie w przyszłości gdzie babcia uszyje ci pomarańczowy uniform do zamiatania ulic.

@Karthas Grupa Operacyjna to było coś a nie teraz te gnioty co poruszają w bunt dzisiejszą gimbazę co potem wzrasta poziom agresji i przekleństw w ich niedorobionych mózgach. Szczycą się puszczaniem gówna z głośnika telefonu na maxa, kozaczeniem na osiedlach, wstawianiem zdjęć na facebook'a jak spożywają alkohol.Jednocześnie proszę moderatorów o zbanowanie kont OdkurzaczDamian i Sobos92 gdyż to widać że to multikonto.Powodzenia gimbusie w przyszłości gdzie babcia uszyje ci pomarańczowy uniform do zamiatania ulic.

GDY MELANŻ TRWA TY GRZEJESZ FOTEL-mówią ci coś te słowa?:P

Mówią że jesteś ograniczony w prawdziwym świecie i uciekasz do internetu kozaczyć.

Mówią że jesteś ograniczony w prawdziwym świecie i uciekasz do internetu kozaczyć.

TY j**ana KURWO WIDAC ZE W GIMNAZJUM UZYWALI CIE JAKO ZAPASOWEGO TABORETU W STOLOWCE

1. TO NIE MULTI KONTA

2. WBIJ KURWO DO BYDGOSZCZY SKORO TAK SAPIESZ TO POSKLADAM CIE JAK SZWAJCARSKI SCYZORYK

warn_ico.png
Kolego warn i odpoczynek na 5 dni. Przyda się Tobie! - crracked
TY j**ana KURWO WIDAC ZE W GIMNAZJUM UZYWALI CIE JAKO ZAPASOWEGO TABORETU W STOLOWCE1. TO NIE MULTI KONTA2. WBIJ KURWO DO BYDGOSZCZY SKORO TAK SAPIESZ TO POSKLADAM CIE JAK SZWAJCARSKI SCYZORYK

Dzięki up na to czekałem.;d

Pytanie dot. Peji:

Peja w wielu swoich "piosenkach" krytykuje komercje, więc czemu sprzedaje swoje płyty ?

to taka lekka hipokryzja.

TY j**ana KURWO WIDAC ZE W GIMNAZJUM UZYWALI CIE JAKO ZAPASOWEGO TABORETU W STOLOWCE1. TO NIE MULTI KONTA2. WBIJ KURWO DO BYDGOSZCZY SKORO TAK SAPIESZ TO POSKLADAM CIE JAK SZWAJCARSKI SCYZORYK

Już wolałbym zajrzeć do Radomia. (Nie obrażając jego mieszkańców).

Pytanie dot. Peji:Peja w wielu swoich "piosenkach" krytykuje komercje, więc czemu sprzedaje swoje płyty ?to taka lekka hipokryzja.

To je polski rap, tego nie ogarniesz. Btw. Śpiewa o tej całem biedzie (czyli o tym, o czym każdy dzisiejszy polski hip-hopowiec), ale jego płytki jakoś gimbusiarnia kupuje. To jest jak dla mnie hipokryzja.

Hej hej chłopaki ! Troche chillu proszę. Jak już pisałem w innych tematach - OdkurzaczDamian i Sobos92 pewnie mógłbym być waszym ojcem, więc jeśli chcecie porozmawiać na takie tematy to prosze : Here I am : Katowice, ul Boh. Monte Cassino (Zawodzie) - po dokładniejsze dane pisz na priva, bądź gdy będziesz w Katowicach to napisz priva - chętnie się spotkam i podyskutuje ;)

Pytanie dot. Peji:Peja w wielu swoich "piosenkach" krytykuje komercje, więc czemu sprzedaje swoje płyty ?to taka lekka hipokryzja.

FLOTA NIE KAPIE Z SUFITU ZIOMECZKU, SKORO MOZE ZAROBIC SPORO GRUBEGO EURO TO CZEMU MIALBY TEGO NIE ROBIC (KAZDY NA JEGO MIEJSCU ZACHOWALBY SIE TAK SAMO) A 30 ZL ZA PLYTE TO SMIESZNE PIENIADZE. JEDNAK PEJA NA NOWEJ PLYCCE NAWINAL W KTORYMS KAWALKU "ROBILBYM TEN RAP NAWET GDY BY NIE WPADALO SIANO

Hej hej chłopaki ! Troche chillu proszę. Jak już pisałem w innych tematach - OdkurzaczDamian i Sobos92 pewnie mógłbym być waszym ojcem, więc jeśli chcecie porozmawiać na takie tematy to prosze : Here I am : Katowice, ul Boh. Monte Cassino (Zawodzie) - po dokładniejsze dane pisz na priva, bądź gdy będziesz w Katowicach to napisz priva - chętnie się spotkam i podyskutuje

Zastanawiam się, dlaczego wasza trójka nie ma więcej, niż 10 postów. Ciekawe, prawda? Tak czy siak, o ile odkurzacz ma trochę kultury, to Sobos to zwyczajny gnojek chodzący do gimnazjum, kozaczący na necie i wyzywający ludzi. Śmieszą mnie teksty "przyjdź do mnie w realu", na pewno komuś chciało by się za***przać pół Polski na spotkanie z jakimś kabanem. Tak bardzo chcesz się spotkać to dawaj do Łodzi, pogadamy sobie inaczej.

Ps. Macie już temat o rapie tutaj -

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/406385_348056821953479_1988750455_n.jpg

JA PRAWDZIWY FAN RYŚKA DOWÓD TO ZDJECIE JAK ROZDAWAL AUTOGRAFY POD CNO2

PS MACHAJCIE GLOWAMI PRZY JAKIMS ch*jowym METALU

Hej hej chłopaki ! Troche chillu proszę. Jak już pisałem w innych tematach - OdkurzaczDamian i Sobos92 pewnie mógłbym być waszym ojcem, więc jeśli chcecie porozmawiać na takie tematy to prosze : Here I am : Katowice, ul Boh. Monte Cassino (Zawodzie) - po dokładniejsze dane pisz na priva, bądź gdy będziesz w Katowicach to napisz priva - chętnie się spotkam i podyskutuje

Widzę że z nerwów zacząłeś pisać w języku angielskim,google translate grane?

To je polski rap, tego nie ogarniesz. Btw. Śpiewa o tej całem biedzie (czyli o tym, o czym każdy dzisiejszy polski hip-hopowiec), ale jego płytki jakoś gimbusiarnia kupuje. To jest jak dla mnie hipokryzja.

sprawdź w słowniku co to znaczy komeracja idioto,piekarze też są komercyjni bo sprzedają chleb?

Już wolałbym zajrzeć do Radomia. (Nie obrażając jego mieszkańców).

znasz Gangiego?to mój dobry ziom szybko może cie namierzyć.

warn_ico.png
Warn za obrazę użytkownika. - crracked