Serwer padł?

Zależy, ja gram Przymierzem ale nie polecam. Strasznie gankuje Horda na niższych levelach więc jak chcesz sobie oszczędzisz nerwów to bierz hordę. A co do klasy to DK wiadomo od 55, więc najpierw wbij 55 level warrkiem jak ci się nie spodoba to graj DK. A nerf musi być warrka bo jest przegięty. A magowie nie są aż tak przegięci na 90 lvl, kiedyś było gorzej.

@up

Magowie mają póki co największy DPS w grze więc...

@upup

Graj kim chcesz, jak chcesz ;) Na twoim miejscu brałbym warriora, niby ma być znefriony ale jak będziesz umiał grać to i tak zjedziesz każdego na PvP, a w PvE jest świetny jako tank :)

Ale z nerfieniem chodzi głównie o pvp, bo to w nim są niektóre klasy zbyt OP, ale fakt mają największy dps.

Ja glownie gram pvp dlatego tak sie pytam na low lvl arms ma problem z rage ;/

Na low level to każdy dps ma ciężko. Na low level OP są healerzy bo mają za dużo many i za szybko im się ona regeneruje. Ale na max levelu się to już jakoś uspokaja.

Aleście się czepili magów :P Gram magiem i powiem wam że nie jest tak pięknie jak mówicie, to prawda że meele ma gorzej bo musi dobiec (mam blinka ale niewiele daje) ja nie mam stunów wy macie, ja clothy wy plate. Piszecie że magowie mają największy DPS, prawda ale w PvE, mag musi się rozkręcić a w PVP to niemożliwe chyba że bg. I wszystko zależy od tego czy dobiegniecie do mnie czy nie. Ja was utrzymam na dystans wy padacie, gdy dobiegniecie ja padam. Szala się równa.

Ciekai mnie ten warek na endgame hmm blizz juz naprawia to ponad 8h.. cos grubego chyba

Hmmm a co do warrka to do znerfienia ma tylko self heal, a tak to możecie go zostawić :PP Ja to bym najchętnie aure u dkacza znerfił bo niźle wkurza w PVP jak się na aurze go po 1k max bije :D

Ale masz parę skilli które powodują resista, masz sporo jakiś czarów przez które tracę kontrolę na postacią i blink. Ten cholerny blink.

A moze po napraieniu tego Batlle.net'u pogramy razem? Widze ze wszyscy z BL tak jak ja

Spoko tylko ze ja w hordzie gram :P

U maga denerwuje mnie CC

Spoko tylko ze ja w hordzie gram U maga denerwuje mnie CC

Ja mam tylko dwa dispelle więc jest ciężko.

Ponoc problem jest od 1:30 w nocy wiec 15h i dalej nic O.o nawet nie ma przewidywanego czasu naprawy...

"

Update 18:00 GMT: The issues restricting access to World of Warcraft continue, we are still liaising with our network partners to resolve this issue but we have no updates at this time regarding an estimated time for a solution.

This issue will continue to be investigated and is our top priority. We apologise for the disruption this has caused." N/C

Ja tez gram w hordzie

Mam nadzieję że nie będzie roll backów. Bo to będzie straszne.

Zdarzały się kiedyś takie problemy? Czuję się jak za starych czasów na privie.

@Up ponoc tak 3 dzien gram na globie i tu takie cos xd ja to mam pecha xd

Z tego co słyszałem na początku wowa czyli koło 2004 - 2005 zdarzały się, bo Blizzard nie ogarniał gry bo zbyt dużą cieszyła się ona popularnością. Ale raczej wątpie aby był roll back. Na globalu gram od prawie trzech miesięcy (i miesiąc na trailu, ale to grywałem rzadko) i pierwszy raz coś takiego się zdarzyło w czasie mojej przygody.

Ehh caly dzien oby byla jakas rekompensata bo dzien zaplacony..

Nie będzie żadnej rekompensaty... to samo na oficjalnym forum "i want my money back!!!" itd.

Warek w Protection, po otrzymaniu Second Wind na 30lvlu, jest mega wypaśny :)