Zabłysnę głupotą, zamiast liczby 100 wpisz "999999999999999999999999".
ahahahah a ja bardziej po prostu to usunełem i już nie pojawia się przy starcie systemu xD
o kur przepraszam za duble post nie zauważyłem ze jest 2 strona przoszę o usunięcie 1
Zabłysnę głupotą, zamiast liczby 100 wpisz "999999999999999999999999".
ahahahah a ja bardziej po prostu to usunełem i już nie pojawia się przy starcie systemu xD
o kur przepraszam za duble post nie zauważyłem ze jest 2 strona przoszę o usunięcie 1
finnek won mnie stond
No cóz idę na pclaba bo tutaj tyle informatyków, że Hej!
Z tego co wiem na forum MMO spotkasz więcej graczy niż informatyków, ale co ja tam mogę wiedzieć
zamkniętę
otwartę
Na prośbę autora, temat zamykam.
Wie ktoś może jak się pozbyć hrupproga ?
Złapałem to jakieś miesiąc temu ale to ignorowałem,a teraz jest to nie do zniesienia!
Opisze problem.
Włączam system/kompa bo zalogowaniu się wyskakuje mi okienko standardowo avasta i stema oraz, hrupproga....
Znajduję się w C:\Documents są tam dwa pliki HRUPPROG.TXT w którym znajduje się liczba 100 oraz HRUPPROG.DIE.NOW
Gdy to przeczytałem naprawdę się wystraszyłem Sądzę że to ma jakiś związek z tą stroną http://nowdie.com/ a dokładniej z tym panem~Jared Morgenstern
Ta liczba 100 trochę mnie zaintrygowała i podsunęła pomysł "gdy włączysz kompa za setnym razem, rozj***bie ci go".
Tutaj pytanie do was, wiecie jak się pozbyć go ?
Czy ten wirus to bardzo zły wirus czy tylko "żart" znudzonego informatyka ? Bo zamierzam już nigdy nie wyłączać kompa ze strachu