Shakes & Fidget - nowa gra browserowa

Ha! mimo tego wole nie ryzykować ^^

Grałem w to jakieś parę dni , ale główny założenie gry jest takie same jak w tanoth i innych niemieckich browswerówkach(Gondal,ladnok,Artyria,Emperor itp.). Może są tam jakieś orginalne pomysły ale gra w głównej mierze polega na chodzeniu na wyprawy(fajnie że na początku trwają parę minut).

Tak to jest kopia tanotha. Minie jednak bardziej wciągnęła niż tanoth

Pykając dniem i nocą nabiłem 13 lv i o dziwo dalej się nie nudzi ^ dobra giera

Gra nawet wciągnęła mnie na kilka dni. Komiksowa oprawa, humor, liczne gagi i nawiązania do różnych filmów. Jednakże na dłuższą metę gra staje się nużąca, a czar gdzieś pryska. Jedyne co mnie przy niej jeszcze utrzymywało to gildia, w której poznałam naprawdę ciekawych ludzi (od piłkarza, po wykładowce na uniwersytecie). Zdecydowanie największym minusem tej produkcji jest brak porządnego polskiego supportu.

Nie przypadła mi do gustu. :s

Swoją drogą, można by było nieco zmienić opis na stronie głównej ;)

Shakes & Fidget to przeglądarkowa gra przez przeglądarke

Jakby nie patrzył to by się przydało.

Fajne grałem troche przyjemna grafika

Bardzo fajna gra :) Jest poczucie humoru, i to mnie głównie trzyma przy tej grze. Polecam.

Aktualnie 10lvl. Krasnolud - wojownik. Świat 1.

ghgt0kiy6tbl.png

Również skusiłem się na S(y)F game :)

Aktualnie 19lvl, Zwiadowca. Przyjemnie mi się gra, i znalazłem też super gildię w której da się pogadać i namawiać ludzi do grania w LoL :D

Uważaj bo cię wyLOLują :) aktualnie teraz mam przerwę od S&F'a.

Lvl 21

Serwer 3

Profesja Mroczny Elf

Klasa Mag

Gildia Rasta

;)

Oddam konto:

- Estivo

- 25 lvl

SS:

estivoss.jpg

Kto chętny oddam maga 36 lv (prawie 37) pisać PW.

Ja grałem miałem 32 lvl magiem i mi się znudziła

Już 76 zwiadowca s1 i jeszcze mi się nie znudziło :P Gildia w pierwszej 200.

Jak ktoś by chciał dołączyć to przyjmujemy od 30 lvl.

Btw. jak ktoś kończy grę na s1 a nie chce by postać przepadła, może mi wysłać pasy na pw :P z chęcią się zaopiekuję.

Założyciel tematu to chyba jakieś skrzywdzone psychicznie dziecko;/

Polecam tą gierkę wystartowała parę dni temu (serwer 3 wystartował dokładnie 3 dni temu!).

Rejestracja (z moim refferalem):

/ Usunalem link, gdybys podal link rowniez bez swojego refferala zostawilbym. Nie dostajesz warna bo przynajmniej ostrzegles, ze to Twoj refferal. - Sal