Ha! mimo tego wole nie ryzykować ^^
Shakes & Fidget - nowa gra browserowa
Grałem w to jakieś parę dni , ale główny założenie gry jest takie same jak w tanoth i innych niemieckich browswerówkach(Gondal,ladnok,Artyria,Emperor itp.). Może są tam jakieś orginalne pomysły ale gra w głównej mierze polega na chodzeniu na wyprawy(fajnie że na początku trwają parę minut).
Tak to jest kopia tanotha. Minie jednak bardziej wciągnęła niż tanoth
Pykając dniem i nocą nabiłem 13 lv i o dziwo dalej się nie nudzi ^ dobra giera
Gra nawet wciągnęła mnie na kilka dni. Komiksowa oprawa, humor, liczne gagi i nawiązania do różnych filmów. Jednakże na dłuższą metę gra staje się nużąca, a czar gdzieś pryska. Jedyne co mnie przy niej jeszcze utrzymywało to gildia, w której poznałam naprawdę ciekawych ludzi (od piłkarza, po wykładowce na uniwersytecie). Zdecydowanie największym minusem tej produkcji jest brak porządnego polskiego supportu.
Nie przypadła mi do gustu. :s
Swoją drogą, można by było nieco zmienić opis na stronie głównej
Shakes & Fidget to przeglądarkowa gra przez przeglądarke
Jakby nie patrzył to by się przydało.
Fajne grałem troche przyjemna grafika
Bardzo fajna gra Jest poczucie humoru, i to mnie głównie trzyma przy tej grze. Polecam.
Aktualnie 10lvl. Krasnolud - wojownik. Świat 1.
Również skusiłem się na S(y)F game
Aktualnie 19lvl, Zwiadowca. Przyjemnie mi się gra, i znalazłem też super gildię w której da się pogadać i namawiać ludzi do grania w LoL
Uważaj bo cię wyLOLują aktualnie teraz mam przerwę od S&F'a.
Lvl 21
Serwer 3
Profesja Mroczny Elf
Klasa Mag
Gildia Rasta
Oddam konto:
- Estivo
- 25 lvl
SS:
Kto chętny oddam maga 36 lv (prawie 37) pisać PW.
Ja grałem miałem 32 lvl magiem i mi się znudziła
Już 76 zwiadowca s1 i jeszcze mi się nie znudziło Gildia w pierwszej 200.
Jak ktoś by chciał dołączyć to przyjmujemy od 30 lvl.
Btw. jak ktoś kończy grę na s1 a nie chce by postać przepadła, może mi wysłać pasy na pw z chęcią się zaopiekuję.
Założyciel tematu to chyba jakieś skrzywdzone psychicznie dziecko;/
Polecam tą gierkę wystartowała parę dni temu (serwer 3 wystartował dokładnie 3 dni temu!).
Rejestracja (z moim refferalem):
/ Usunalem link, gdybys podal link rowniez bez swojego refferala zostawilbym. Nie dostajesz warna bo przynajmniej ostrzegles, ze to Twoj refferal. - Sal