Silkroad - gra ktoś jeszcze?

Gildii prawdopodobnie użyjemy starej, ponieważ tam już mamy chyba 4lv (na 5). Nie pamiętam, który serwer, ale sprawdze i edytuje tutaj posta :)

Przenieśliśmy się wtedy na sro-r? Już nie pamiętam.

Tak mamy gildie na SRO-R :)

Przenosiliśmy się z isro? Kurde skleroza :P

Zatem zapraszam na serwer Merv, na wersji SRO-R.

Tak właśnie myślałem, że Merv. Ok ja już wracam to niedługo będę.

i jak jest juz jakis ts ? :)

Hawran, Ty expisz od nowa? Btw na żadnej postaci(4) nie mam gildii. Co do ts'a to niestety nic nie ma, ale póki co można iść na jakiś otwarty. Chodźcie tutaj póki co falmic.pl . Kanał poczekalnia4.

Pomyłka, jestem jedną postacią w gildii.

Przeszukałem wszystkie konta i znalazłem swoją główną postać na 79lvl z awatarem i jaguarem ;)

Zapraszamy wszystkich na ts'ie póki co jesteśmy we dwóch.

Aktualnie robię taxi na ongach, zapraszamy wszystkich :)

Oynoki, długa historia. Poza krajem, praca etc.

Mimo że z wami nie będę grać to będę śledził poczynania. Liczę na dużo screenów.

Nie lepiej wam wykorzystać TSa forum?

Kurcze szkoda Sparki :( No mam nadzieję, że będziesz miał co śledzić, póki co jestem tylko Ja i Granul. Nad ts'em będziemy myśleć jak wszyscy się zgadamy.

Dzisiaj już do was nie dołączę, ale jutro już będę pomagał, będę kontynuował expienie swoim wizzardem. Zawsze będę chętnie pomagał innym :)

Kiedyś trzeba dorosnąć i zacząć poważne życie.

A ekipa na pewno się zbierze. Ostatnim razem było pełno ludzi. Jak zobaczą ze coś się dzieje to na pewno będą przychodzić tłumami. Ostatnio co chwila wklejalismy screeny z wypadów to ludzie ciągli bo wiedzieli że faktycznie gramy. Trzeba Sewei ściągnąć znowu. I trochę innych ze starej ekipy

Sparki, Spraki. Na prawdę nie masz kompa? :(

Trzech już doszło i expimy na ongach. Hawrna jutro będzie ogarniał gildie, bo ma lidera. Ja postaram się ogarnąć jakiś pokój na tsie.

"spraki " :-)

No niestety, nie mam. Może w przyszłym tygodniu kupię.

Spróbuj na forumowym tsie

Kup, kup, czekam na Ciebie ;)

Ja od jutra (w sumie to dziś) również zacznę grać. Więc jak będzie ta gildia to bardzo chętnie dołączę. :)

Okazało się, że mam uprawnienia i mogę dodawać. W razie czego będę dziś koło 17.

I jak z tą gildią? Jest szansa, że dostanę zaproszenie? :P mój nick xETAREx

Oczywiście, dzisiaj po pracy wyślę Ci zaproszenie. ;)

I jak się gra? Bardzo chętnie także zagram, tylko można namiary na serwer? (Na jakim gracie) i o co chodzi z tymi wersjami? Abym mógł zagrać z wami. :)