Obudziłem się i widzę, że już o afery mnie posądzają.
@Gordon:
Czy olałem instrukcję od NS? Tak, tak samo jak Ona olała moje prośby na PW. Co do znaczy "odesłać do góry"? W internecie pierwszy raz nie jestem, a za swoje czyny bierze się odpowiedzialność. Craccked odeśle mnie do Chamrusa, a on jeszcze gdzieś dalej, aż się znudzę? Nie dzięki.
Czy od razu składałem skargę? Nie, 3-krotnie prosiłem o otwarcie tematu.
Zaostrzenie kar? A gdzie w zaostrzeniu kar jest punkt o wlepianiu bezsensownych warnów, za posty, które nawet nie odbiegają od tematu, a tym bardziej nikogo nie obrażają?
Też zawsze wolałem rozmowę niż skargi, ale jak widać NS woli poczytać o sobie w dziale Zażalenia, niż się dogadać na PW.
Moderatorzy, administratorzy i cała reszta wysoko postawionych (np. Xaorus) - Wy jesteście tu dla Nas, a nie na odwrót. Jeżeli mi się coś nie podoba, to zgodnie z regulaminem mogę złożyć skargę opisując sytuację.
Aha i zauważyliscie to, że istnieje pewne grono osób, które za wszelką cenę się broni? Dziwne, że większość z nich to osoby z rangą inną niż "Użytkownik"
Takie luźne spostrzeżenie.
PS. Druga skarga, drugi temat, drugi raz brak odzewu od osoby, która jest sprawcą tego zamieszania. Jak widać, to że ktoś ma 20 lat + wcale nie oznacza, że dorósł.
Piszcie dalej, chętnie odpowiem na wasze pytania.
@UP - Xaorus:
Wiadomości PW będą kończyły się jednym słowem lub formułką od takiego godnego pożałowania moda "Wszystko jest w porządku, warn jest sprawiedliwy". Koniec tematu, a użytkownik jedynie co może się po denerwować(żeby nie klnąć, mam dość warnów, chociaż jak widać, niektórzy mogą bezkarnie - FlashGordon) na domowników.