Skok z 36 km [live]

Ma ktoś jakiś już gotowy filmik z tym? Chciałbym teraz obejrzeć, choć pewnie jeszcze nie będzie tego na youtube ani nigdzie :)

udało mu się i gratulację za odwagę ale kto miał większą odwagę ? osoba która zrobiła pierwszy rekord w latach 60 gdzie technologia nie była aż tak zaawansowana czy też dzisiejszy rekord gdzie technologia rozwinęła się o lata ? Mimo to szczere gratulacje dla niego bo naprawdę jest to wyczyn

No ogarnąć prędkość ponad 1k km/h to jest wyczyn. Wszyscy widzieli jak na początku nim kręciło.

niesamowity skok :D z 39km Oo

Ja nie widziałem :<

@up To w końcu ile? Oo Za parę chwil będziemy mówić o... no nie wiem... dajmy na to 42 kilosach? :P

@Strognov było z 39km. Wiem bo oglądałem live na TVN'ie :D

skok był z ~ 38 800m i pobił na pewno 3 z czterech rekordów, nie pobił najdłuższego swobodnego spadania bo brakło mu bagatela 16 sek. gdyż otworzył o kilkaset metrów spadochron za wcześnie i nie wiadomo jeszcze jak z pobiciem bariery dźwięku ale mniej więcej było to 1070 km/h a jak dokładnie wyjdzie to jeszcze nie wiadomo mimo to minie trochę czasu zanim ktoś to pobije ale na pewno nie tyle i ile minęło między tym a poprzednim ;)

Oglądałem na stronie projektu i przekroczył chyba prędkość 1150km/h.

Łapcie http://www.cda.pl/video/5666861/Skok-z-36-kilometrow-na-zywo