Słuchawki do 100-150 zł z mikro lub bez

szukaj w dobrej cenie np. SteelSeries Siberia v2, jak nie, no to gamecom będą najsolidniejsze z tych przez ciebie wymienionych.

Creativy Tactic 3D są tutaj bardzo kuszącą propozycją ale z zeznań kolegów wiem że szybko się rozpadają za to SteelSeries, GameCom są chwalone. Uważaj na podróbki - wysyłkę z zagranicy!...chyba że lubisz słaba chińszczyznę ;)

Hmm czyli byłbym bardziej za Tacticami chyba że kossy również miałyby kartę wliczoną w cenę.

SS Siveria znacząco wybiegają poza mój budżet

Tylko Tacticsy mają kartę w cenie. Jakby coś zawsze możesz takową dokupić. Oddzielnie kosztuje ok. 80zł.

Poszukam najlepszej oferty i w pon zamówie tacticsy na 99% dzięki, ale jak macie jeszcze jakieś propozycje albo uwagi to piszcie.

ja tam lece na Plactronics Gamecom 780 słuchawki świetne masz tam górny limit 150 zł dorzuć 30 zl jeszcze groszowa sprawa i kup

http://allegro.pl/sluchawki-7-1-z-mikrofonem-plantronics-gamecom-780-i3648910841.html

jakość dzwięku, mikrofon i ogólnie wygoda pracy na tych słuchawkach zachwyca

" Zapraszam i polecam - Piotr Fronczewski " :P

Też o nich myślałem kurcze, teraz to już nie mam pojęcia co kupić ^^ A czy to że te słuchawki maja dzwięk 7.1 nie jest problemem? Poniważ moja zintegrowana obsługujke chyba tylko 5.1

Chociaż w sumie na niektórych aukcjach karta 7.1 jest w zestawie.

W sumie to tylko na 1 aukcji jest ta karta i nawet nie jest podane jaka konkretnie :/

Nie znajdziesz lepszych słuchawek do 150-200zł od tych Sennheiserów, natomiast mikrofon dokup za 20zł.

@up no co ty. To jeden z najmniej udanych modeli. Jak sennheiser to dopiero coś od serii HD229. W tańszych modelach płacisz ihmo tylko za znaczek.

Znawca? Mam ten model o 2 lat mam też inne słuchawki i są to świetne, niezniszczalne słuchawki.

poprostu będziesz miał 5.1 używane, 7.1 nie będzie się załączać, ale wiesz jak kiedyś kupisz lepszą kartę dzwiękową to masz odrazu słuchawki na 7.1 a to cudo w fps :).

@Quaku czy ja wiem... mam spore obycie w audio z racji pracy w radiu. Świetne i niezniszczalne? Miałeś w rękach wgl. jakieś studyjne słuchawki klasy RS? Albo cokolwiek ponad ten model (ale z Sennheiserów)? Miałem ten model przez trochę i co jak co, ale miały bardzo słabą jakość jeśli chodzi o kategorię zamkniętych/półzamkniętych. Zresztą, autor sam stwierdził że mają zbyt cienki i słaby kabel.

Naprawdę 201 tak chwalicie...? No to widać, że prawdziwy "znawca".

Dyzajash ma racje, choć przeraża mnie podpinanie pojemnościówki pod taką kartę z tacticsów- dobra pojemność to na xlr i phantom.

no teraz to już nic nie wiem oprócz tego ze senheisery są bebe ^^

Superluxy.

rada dobrego wujka swiatloplis'a

kup osobno słuchawki i micro

najlepsze micro w cenie

Zalman ZM-MIC1

Mam te micro, ale tacticsy mają więcej bajerów itp niż kossy, a mi słuchawki potrzebne są głównie do grania.

senheisery i pioneer to najlepsze słuchawki niech nikt głupot nie gada

Ale nie dziwi Cie to ze senheisery zaczynają się od 250 w górę a tu nagle jeden model za 75 zł? Jak tak bardziej się przyjżeć to są tam pewnie najsłabsze części sygnowane tylko ich logiem po to żeby ludzie je kupowali.

Albo przy testach ludzie stwierdzili, że to g.. kupa i dali za 70 dych na rynek

dobra rada; nie masz tak naprawdę co sluchac tu ludzi bo każdy będzie praktycznie bronic swoich, które używa. Najlepiej zrobisz sprawdzając konkretne opinie na temat każdego modelu w google - awaryjność itp. ale przede wszystkim to kwestia gustu. Co do pioneerow to fakt sa to jedne z najlepszych słuchawek ale dopiero od 600zl w zwyz gdyż sa to profesjonalne słuchawki glownie dla DJ, prezenterow, przeważnie używane do tworzenia,odtwarzania muzyki. Tansze modele to tylko taki zlepek części które uznali za zbyteczne ;to jest tylko logo nic więcej( kolega jest DJ-em wiec posiadal tansze i droższe modele). P.S Teraz tak naprawdę mącisz sobie glowe, z reguly pierwsza decyzja zawsze jest najlepsza ale dla pewności przy jakims wyborze sprawdz jeszcze opinie na internecie. Ja tak jak pisałem wyżej osobiście posiadam creative sb tactic i z przesiadki z gamecom 367 na nie jestem zadowolony - sam taki adapter jak jeden tu pan pisal to koszt ok 80zl wiec mysle ze chociażby dlatego sa warte swojej ceny ale to moja opinia. Jeżeli jesteś gadzeciarzem to +1 masz argument :) powodzenia z wyborem.