Szkoda ze ZOPO nie ma Gorilla glass czy dragontail (takchybasietopisze) ;c
Smartfon dla mnie
ZP700 będzie dużo lepsze od Lumii, choćby dlatego, że zopo ma jakieś 17 tys w antutu(jak sgs3) i o przycinkach nie ma mowy, do tego naprawdę świetne wsparcie i customowe romy.
WP8 to taka trochę nieudana zabawka i jego możliwości są raczej zerowe w porównaniu do Zopo. Ja bym brał Zopo bez wahania i zamawiał jeszcze dzisiaj, bo dziś kończy się promocja
o GG się nie martw, ono ma swoje plusy i minusy, bo przy upadku prawie zawsze pęka, dostaniesz porządną folię i nawet nie będzie jej widać.
Sam bym wolał chyba porządny plastik i folię na ekranie, bo nie ma strachu, że przy pierwszym uderzeniu poleci pajęczyna
PS. Zapomniałem o jeszcze jednym:
lumia 620 też nie ma GG, więc nie rozumiem w czym problem, Zopo oferuje dużo więcej, oba nie mają GG, chociaż ekran jest wytrzymały. Masz 500-600 zł, więc zopo jest najlepszą opcją. Możesz dorzucić 2-3 stówki to Ci znajdziemy coś lepszego z GG:)
ZP700 będzie dużo lepsze od Lumii, choćby dlatego, że zopo ma jakieś 17 tys w antutu(jak sgs3) i o przycinkach nie ma mowy, do tego naprawdę świetne wsparcie i customowe romy.WP8 to taka trochę nieudana zabawka i jego możliwości są raczej zerowe w porównaniu do Zopo. Ja bym brał Zopo bez wahania i zamawiał jeszcze dzisiaj, bo dziś kończy się promocjao GG się nie martw, ono ma swoje plusy i minusy, bo przy upadku prawie zawsze pęka, dostaniesz porządną folię i nawet nie będzie jej widać.Sam bym wolał chyba porządny plastik i folię na ekranie, bo nie ma strachu, że przy pierwszym uderzeniu poleci pajęczyna
wszytko co pisałeś do tej pory było ok, ale z tym GG to już nie przesadzaj, mój nexus4 który ma gg2 z 2 stron padał już parę razy, na podłogę drewnianą, raz na chodnik betonowy i wyleciał przez przypadek z balkonu z 1 piętra, co prawda na trawnik i trochę gruzu i nic się nie stało, do tego na ekranie nie ma nawet 1 rysy, telefony ZOPO wyglądają na dobre, ale do jasnej cholery ty tam pracujesz że aż tak lobbujesz na korzyść tej firmy ?
"Nie ma UMTS900 co dyskwalifikuje ten telefon w naszym kraju."
Gdyby było jeszcze kilka innych porządnych sprzedawców w europie to bym polecił jeszcze kilka innych. Poza Zopo i Jiayu nie ma innego producenta, który za takie pieniądze zaoferuje taką specyfikację. Może przecież dać 1,5 tysiąca za to samo z gg i kupić sobie coś znanego w europie, ale po co? Jeśli telefon nie będzie mu spadał 5 razy na miesiąc, to prędzej będzie za wolny niż się zepsuje, a folię na ekranie ludzie zakładają nawet jak gg mają.
Wolę polecić komuś porządne zopo niż lowendowego samsunga, Polska to biedny kraj, więc każdy grosz w kieszeni się liczy, więc jakby nie spojrzeć swoją postawą pomagam ludziom. Trzeba jakoś niszczyć oligopol samsunga lg, sony i apple, będą zmuszeni obniżać ceny, co jest dla nas raczej korzystną opcją.
Nie każdego stać na nexusa 4, więc proponuję mu telefon o porównywalnej wydajności, który kosztuje 1/3 tego, co nexus. Nikt go nie zmusza do kupowania Zopo, może kupić cokolwiek
Z resztą, nie oszukujmy się, GG innemu GG nie równe, w telefonie za 1,5-2 tysiące może GG faktycznie działa, ale w budżetówkach już tak kolorowo z nim nie jest, a kolega szuka tutaj telefonu za ledwie ułamek tej ceny, nie można mieć wszystkiego
umts 900 odnosi się do obsługi aero2 w telefonie (jako że to telefony dualsim ludzie często szukają sprzętu, który może w 1 slocie mieć aero2, a w drugim normalną kartę)
Na zopo aero2 nie zrobisz, ale nie mówiłeś, że tego wymagasz ( z resztą telefon z singlesim i tak nie daje możliwości używania z aero2, bo potem nie masz karty normalnego operatora i do nikogo nie zadzwonisz)
Swoją drogą, wklejasz wypowiedź kogoś z forum nie znając kontekstu - nie wlączysz darmowego internetu z aero2, teraz już kontekst znasz:)
bez sensu byłby oficjalny sklep w Polsce, gdyby telefony nie obsługiwały polskich sieci, wieć mam szczerą nadzieję, że tak nie pomyślałeś
No nie wiedzialem o co chodzi nawet z tym aero2 Zastanowie się jeszcze
Doradźcie mi jakiegoś niedrogiego smartfona najważniejszy by długo bateria trzymała najlepiej Nokia albo Samsung. Nie musi mieć super bajerów czy jakiś aparatów HD myślę max 500zł musi być nowy może być allegro.