Ja nic o tym nie wiem... nigdzie to wyraźnie nie jest napisane, a jak mogę komuś pomóc to wysyłam
Smite CD KEY
Siemka. Proszę o kluczyk jeżeli masz jeszcze jakiś. Mój e-mail mati.t@onet.pl Prosze wyślijcie mi coś bo już od 3 dni szukam i nic.
Następne 3 klucze, które dostane wyślę osobie, która wyśle mi klucz na maila
marfi963@gmail.com
Wysłane
Chciałbym Keya Prosze koolek6@gmail.com
Jakby ktoś miał jeszcze kluczyk hibari955@onet.pl
To ja też bym prosił szkrin11@wp.pl
Jeśli ktoś mógłby mnie obdarować kluczem byłbym zobowiązany
szymek018@gmail.com
krystian.wojtczak96@gmail.com.
ja też bym prosił o keya : helmud12@gmail.com
Ja też bym prosił o keya emilbabiak@o2.pl
Prosił bym O klucz : glawiadus@o2.pl
Z góry dzięki
robozoro@interia.pl jeżeli można
Nie chcę zakładać nowego tematu, ale mam pytanie do w miarę ogarniętych graczy. Otóż nazbierała mi się sumka 5500 i stać mnie teraz na każdą postać i tu jest moje pytanie. Jaka postać zasięgowa jest dobra, a jaka postać melee ?
@Up myślę że to nie temat na takie pytania ale powiem Ci że wszystko zależy czy m Ci się wygodnie gra i mówiąc zasięgowa masz na myśli AD czy AP ?
Topic: Jeśli ktoś chce zaproszenie to SMITE to pisać na priv swoje maile .
Wysłałem wszystkim powyżej klucze na podane e-meile narazie kończe działalność rozdawania kluczy więc zamykam temat.
offtop: 2xup anubis jest dobry
Prosze o kluczyk
Mój e-mail: balonowy23@gmail.com
JA TEŻ CHCE KLUCZ! monkej112@Op.pl
Nie chcę zakładać nowego tematu, ale mam pytanie do w miarę ogarniętych graczy. Otóż nazbierała mi się sumka 5500 i stać mnie teraz na każdą postać i tu jest moje pytanie. Jaka postać zasięgowa jest dobra, a jaka postać melee ?
Ao Kuang. Świetne AoE, bardzo łatwe czyszczenie linii i ogólnie całkiem fajny set skilli, nie licząc nieco słabego skilla do ucieczki i sporej manożerności. Łatwo kontrolować sytuację na lane.
Ok wysłałem ale więcej nie wysyłam.