Start C9

A że się tak zapytam czy po 5 maja startuje już gra czy trzeba będzie czekać jeszcze(pytam bo wczesniej nie interesowałem się grą)

Kilka postów wyżej masz napisane, że obt ma być w czerwcu, tak więc raczej wątpię, czytanie nie boli.

Tak to CBT. a OBT w cyerwcu ma być.

Dziękuję za info,czy macie już jakąś Guild? nudno się samemu gra a i jeszcze jedno czy wam również na High "Laguje"(w sumie mam dobrego lapka więc się dziwie a grafa niezbyt jest wymagająca)

Dziękuję za info,czy macie już jakąś Guild? nudno się samemu gra a i jeszcze jedno czy wam również na High "Laguje"(w sumie mam dobrego lapka więc się dziwie a grafa niezbyt jest wymagająca)
Grafa nie błyszczy, ale optymalizacja jest z przed 5 lat, więc domyśl się. (:

;) dziękuję za info.Gdyby ktoś poszukiwał teamu na lvl 8+ pisać w grze Implant we 2 raźniej :)

czy ktokolwiek dziś mógł wejść do gry na EU serwerze?

dzisiaj caly czas byly serwery online

nawet EU? jedynie US mi działa... czy EU jest przepełnione? ponieważ podczas próby podłączenia brak od strony hosta odpowiedzi. hmm

Mi też cały dzień nie działa i kumplowi też więc pewnie kolega cie nie zrozumiał albo sobie jaja robi..

Serwery około 18 wczorajszego dnia nagle padły, ludzie którzy byli online mogli grać ale zalogować się na serwer nie dało. Kwestia tego, że pracownicy Webzenu mają nieco inne godziny pracy niż nasze...

a tak btw, jeżeli ktoś nie wie:

1. Is there a data wipe after the test- Yes, there will be data reset after the test.

Posiada ktoś klucz? Chętnie bym przetestował C9 ;).

Sprawdź czy któreś z tych działają. (:

Dostałem klucz ;) Ale mam jeszcze 5 dla innych zainteresowanych. Są nie używane jeszcze.

JVPR U8QQ L8M8 Q9A4

P10N RPQ2 PEBB 6I09

420A ORY7 7RJP DHJ6

21BI PCF1 P8I4 SI6U

RW5Q Q00V D8NJ 9DX0

Chciałbym sie dowiedzieć kiedy rusza C9