Strife

Potrzebuje 2 graczy do teamu na nastepny turniej. Jest ktoś chetny?

Zaczynam przygodę z Strife, jakieś rady na początek?

Rada numer 1

Rózga za 710 golda jest imba wiec radze z nia zaczynac kazda gre

Rada numer 1Rózga za 710 golda jest imba wiec radze z nia zaczynac kazda gre

Przydaje się, ale nie przesadzajmy...

Tak btw. spróbujcie połączenia ulta Malady z Pyrostaffem.

Nie każdemu musi się spodobać, ale według mnie ult (500+dmg) + pyro (ok. 300) daje dosyć niezłe pierdzielnięcie, a do tego dochodzi Q i W.

Przydaje się, ale nie przesadzajmy...Tak btw. spróbujcie połączenia ulta Malady z Pyrostaffem.Nie każdemu musi się spodobać, ale według mnie ult (500+dmg) + pyro (ok. 300) daje dosyć niezłe pierdzielnięcie, a do tego dochodzi Q i W.

Ok jedyna postac na ktora zbytnio sie nie przydaje jest vermillion a do pozostalych postaci jest bardzo oplacalnym zakupem na poczatek za 710 golda nie wiem co mozesz lepszego dostac

Strasznie zaintrygowała mnie ta produkcja. Jak mogę dostać klucz? Są jakieś Friend Invite'y, Giveaway?

Powiem wam, że mainuje te piratkę, co jest w tutorialu/campani, i powiem wam, że całkiem ładnie sobie radzę. Postać stosunkowo łatwa, duży dmg, pięknie pcha i odpycha linie, piękny jump z ulta - można uciekać, doganiać... czego chcieć więcej :D Jedyna postać jaka mnie denerwuje to ten chomik, al'a teemo z lola. W sumie balans jest zachowany w grze, gra się przyjemnie, ale szanse na dogonienie (poziomem) lola czy doty, to nie ma szans.

Strasznie zaintrygowała mnie ta produkcja. Jak mogę dostać klucz? Są jakieś Friend Invite'y, Giveaway?

Śledź reddita tam developerzy robią giveaway'e, są też streamy graczy na których jest do rozdania kilka kluczy.

http://www.reddit.com/r/strife/

Wysłałem ci na pm klucz

Zerknij do jednego z tematów w dziale MOBA, jest tam giveaway który będzie działać jeszcze co najmniej przez kwartał.

Nowy bohater już jutro https://www.youtube.com/watch?v=kkPuBb6os-Q&feature=youtu.be !

Ma ktoś klucz nie potrzebny albo ktoś ma konto które mógłby mi dać do wypróbowania. Proszę o kontakt na pw z góry dziękuje.

Całkiem porządna gra, ale brak graczy robi swoje. Poziom gry poszczególnych graczy w drużynach jest bardzo niewyrównany, co prowadzi do nieprzyjemnych gier, ale poza tym jest ok.

Wymaga trochę zaangażowania żeby mieć najlepszy sprzęt, wszystkie pety i wyrobione rzeczy ale w LoLu też tak jest. Poza Moxie'm,Minervą i Carterem jest nawet znośnie, nie licząc late-game'owych potworów (Vermilion,Rook,Bastion). Co prawda przedmioty takie jak Chalice są naprawdę wydajne na manożernych postaciach, czyli praktycznie wszystkich bohaterach.

Jeśli chodzi o Giveaway'e to bardzo łatwo znaleźć na twitchu kanały na których ludzie rozdają klucze, zwłaszcza TH_Pion, dla tych którzy chcieliby klucz a mogą poświęcić 10 minut na kanale, przy okazji zobaczyć jak to wszystko wygląda. Bodajże ma streamować jutro, ewentualnie w czwartek,piątek.

Jeżeli ktoś chce klucz wystarczy zalogować się tu http://www.curse.com/giveaways i zgarnąć klucz do strife.

Jeżeli jakiś team potrzebuje gracza to pm w grze albo tu na forum

Nick: "MrWh1te"

Też z chęcią zagram z kimś. Pisać tutaj bądź na Strife nick mój to "hesner".

W Strife pojawiła się nowa postać - Trixie.

Jej laserek jest trochę strong ;P

Szczerze to szukam kluczyka do tej gry, chciałbym pograć ze znajomym :) Ma ktoś konto na którym nie gra A mógłby oddać w dobre ręce? :)

A tak w ogóle to dużo osób w to gra?

To zamknięta beta... ale jak na ten etap to jest dobrze. Jeżeli nie grasz nowymi postaciami, to około 1,5 min czekania. A jak masz 2 osoby w party to nawet 30 sek.

Cześć gram w srife od dziś:) I jak ktoś chce pograć mam nick Pbgood