Szukam Anime Romans /Akcja

xNieMaLipyxx jeśli skype z profilu podany jest aktualny to napisz, postaram się przeanalizować co obejrzałeś i podać serie które mogą przypaść ci do gustu ;)

Żeby nie było że offtop od razu coś rzucę:

Toaru Majutsu No Index - 'wątek romantyczny' na twoje standardy powinien być patrząc co wziąłeś pod uwagę

Nadprzyrodzone, wampiry, akcja 'i inne podobne' polecam Blood Lad jest tam jako tako 'wątek romantyczny'

Dla mnie w anime liczy się zazwyczaj KOMEDIA, ale że komedią romantyczną typu Golden Time nie pogardzę to znam pare tytułów ;)

Mirai Nikki - Świetne :D Odrobinkę psychopatyczne ale Niezłe ;)

Bakemontogari - Może być :D Choć bohaterka brzydka aż się patrzeć odechciewa ( Oglądam na niskiej jakośći więc jeszcze gorzej :) )

Film Shakugan no Shana - .... Poprostu wszystkie odcinki wpakowane w jeden film ( Okrojone strasznie ) gdybym nie ogladal anime to może i by się spodobało aczkolwiek nie szukam filmów

Jakies propozycje ?

Jeżeli szukasz dobrego anime polecam ci Silver Spoon fakt niema nadprzyrodzone zato doskonała komedia z odrobinom romansu,anime jest poprostu genialne.

Ao no exorcist też niezłe tyle że mało w nim romansu i wampirów zato wszystko inne jest :D

Jeśli jeszcze nie oglądałeś to Mirai Nikki - obowiązkowa pozycja.

Mirai Nikki za***iste : D Jest akcja jest romas i sa nadprzyrodzone moce.
Wszystko prócz Bakemonogatari Oglądałem Więc czas na Bakemonogatari Aczkolwiek przydało by się jeszcze kilka lepszych tytułów Takich Jak np : Oda nobuna no yabou , Shakugan no shana , Kaze no stigma lub Zero no tsuikama (Ew Coś w stylu rosario + vampire lub maken ki albo Highschool dxd)Echhi jeszcze jakoś przetrawie aczkolwiek nie lubie gdy w przypadku braku fabuły Co chwile pokazuja cycki lub majtki bohaterek jeszcze w beznadziejnie beszczelny sposób ;D Nie jarają mnie animowane cycki
Jeśli jeszcze nie oglądałeś to Mirai Nikki - obowiązkowa pozycja.

:blink:

Już nikt nic nie podpowie ? ;(

Cieżko o dobry romans tym bardziej jak bakemonogatari nie podeszło co jest jedna z najlepszych serii jakie są. A romans plus akcja rzadko jest dobry bo wtedy albo akcja jest skopana albo romans. I prawdopodobnie wszystko juz tu zostało podane nawet te nie pasujace do twoich wymagan :P

A jest jakiś romans wśród tych co daliście, gdzie facet/babka podrywając nie ucieka na księżyc ze wstydu bo podrywa i, ze wstydu bo to dziewczyna/chłopak?, coś w guście randki (bez porywania przez mafię, innych zboków, odbijania przez innych ( w miare możliwości)) coś w stylu okruchy życia? ale też coś ciekawego, może być trochę zboczone :P

Bakemonogatari xD (znow)
Ale chyba spełnia.. troche zboczone.. ale tez ciezko niektorym pojac geniusz tego :P Bo to nie jest takie zwyczajne dla kazdego "kowalskiego"

@Carn

Wątpie żeby takie było bo w anime same lamusy co się czerwienią jak się babka do nich zbyt blisko zbliży chociażby ;D

Rosario to Vampire

Durarara- Może nie ma tu duża romansu, ale to anime ma w sobie to coś :)

Vampire Knight

Green Green

Może ci się spodobają. :P

Widzę, że pragniesz więcej :D.
W takim razie jedziemy(niektóre mogą się powtarzać z propozycjami innych, ale sporo zakładek mam pootwieranych, ciężko sprawdzić):

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
Byousoku 5 Centimeter

ChäoS;HEAd

Dead Leaves

Denpa Teki na Kanojo - obowiązkowo!

FLCL

Freezing

Guilty Crown

Kannagi

Kore wa Zombie Desu ka?

Mind Game

Myself ; Yourself

Pandora Hearts

Paprika

Sekirei

Seto no Hanayome

Sora no Otoshimono

True Tears

Allison to Lillia

Wróciłem :) hehe :)

Kare Kano? Lub poczekaj na nowy sezon, ciezko cos teraz dobrego znalesc.

Oreshura, pelnego tytulu nie pamietam. ale z latwoscia znajdziesz.

Jak bede mial dostep do kompa to ci dam wiele innych tytulow.

Szukam anime

Typu Romans/ Akcja

Miło by było gdyby Było również coś

Fantasy lub nadprzyrodzone , Byle nie mecha

Anime Które obejrzałem tego rodzaju :

Valkure Romanze

Sword Art Online

Busou Renkin

Shakugan no Shana

Chunnibuyo demo koi go shitai

Maken Ki

Rosario + Vampire