Szukam ekipy do jakiegoś dobrego MMORPG

Ustaw maksymalne ustawienia ;D Ok głosować kto jest za kim ;D

A może Savage 2 lub DDO??

Ja bym zagrał w Perfect world, Silka i Cabala.

Jeżeli chodzi o MMORPG idealny jest Rohan. Im daje naprawdę dużą przewagę ale właśnie trwa CB priva Rohana. Niema IM i exp będzie szybszy,tylko żeby efektywnie expić potrzeba jednak zgranej ekipy:P

Ja jestem skłonny do 3 gier:

- Silkroad Online

- Perfect World International

- Rohan Online(tyle, że ten Im mnie odpycha)

A jeśli chodzi o ten priv. To jakim cudem ktoś obszedł zabezpieczenia? Jeśli będzie mogę zagrać (zawsze chciałem być dobry w Rohana i mieć choćby ten 60 lvl :D). Ale to zależy ile razy exp będzie i kiedy od wyjdzie. No i oczywiście czy ekipa będzie ^^

Jestem za PW i chętnie dołącze.

Proponuje ankietę w temacie.

Okej, ale najpierw musimy wybrać jedną z 2 gier. Silkroad Online lub PWI ^^ Ja mogę zagrać i w to i to ;DD

Pozwoliłem sobie dodać ankietę do tematu.

Głosujcie.

Jakbym miał wybrac to z chęcią zagrałbym z wami w silkroada, ale PWI nie jest zle

Na PWi również się piszę ; ], grę mam w miarę ogarnięta, więc służę pomocą.

moze zaczniemy grac mam juz 10lvl w Pw

darkbless jak cos bo jakis hmmm zabral moj nick lightbless

Ta, ale nikt nie stwierdził czy to bd PW, a poza tym, zostaje kwestia wyboru serwera, która jest bardzo istotna.

Słuchajcie, jeśli mamy grać w PWI to zapraszam na Dreamwaer, mam tam 61 lvl archera i 50 lvl assasina, więc mogę wam pomóc. Chyba, że będzie więcej chętnych na silkroad online to się piszę, ale jak napisał kolega wcześniej Pwi nie jest złe ;DD

Słuchajcie, jeśli mamy grać w PWI to zapraszam na Dreamwaer, mam tam 61 lvl archera i 50 lvl assasina, więc mogę wam pomóc. Chyba, że będzie więcej chętnych na silkroad online to się piszę, ale jak napisał kolega wcześniej Pwi nie jest złe ;DD

To byłby dobry kopniak na początek. A więc?

Ja będę grał standardowo summonerem.

Ja jestem tak jak pisałem na Silkroad ale jeśli wybierzecie inaczej możemy spróbować z PWI... Mam nadzieję, że tam da się jakoś grac w party i lepiej się na tym wychodzi niż w grze solo...

Mam nadzieje ze jak już zaczniemy grac to ci co się zgłosili zaczną grac od 0 a nie ze jeden zaczyna z 30lvl drugi z 20 a reszta nie wiadomo z jakim ;)

Dreamweaver? Hmm, Postawiony Na East i jest jako najstarszy i najtańszy ^^. Hmm, proponowałbym od nowa zacząć, tak jak tu kolega wyżej pisał i dobrze by było napisać kto kim zagra oraz nick, aby można było dobre party skleić. Najlepiej teraz podać jakiś kanał vt, ts ? Jakis grupowy chat by się dogadać, co o tym myślicie?

Słuchajcie w tej grze gra się cudownie w party. Ja mam 61 lvl archera, więc mogę wam pomóc z początkowymi questami, ale musicie się zalogować na dreamwear. Widziałem 8 osób chętnych a w tej grze w pt może byc maks 8 osób, więc ja się piszę. Podam wam przykład, wbijam na swojego archera, wy bierzecie questy dajmy tam na to 20 takich mobów, ja biorę 20 na klatę bum AoE i misja wykonana i wy macie lvl up ;DD Proste, wszyscy chętni niech piszą mi swój nick na pw lub tu, serwer Deamwear

P.S Wcale nie jest najtańszy i najgorszy, ale to już zależy od reszty jaki serwer wolą

Najgorszy to ja nie powiedziałem, dobre jest to, że wiele gildi ma teren. Rozumiem, że my własną stworzymy, to jak, ma ktoś kanał jakiś wolny, żeby wejść i się umówić kto kim gra itd?

Bo pisząc tutaj, to nie za bardzo nam to wyjdzie ;]

wbijam sie na dream . darkbles :)

Ok ustalone to Dreamwear, a jak w lutym wyjdzie ten nowy update Genesis, to na pewno nowy serwer zrobią, więc będziemy się mogli tam przenieść czy coś ;D

Ok mój nick to Szeres archer 61 lvl

P.S Ile osób wbija na dreamwear