dolacze do was jak mi sie sciagnie -,- , juz bym dawno mial ale napotkalem 3 przeszkody O.o ;D jeszcze nie wiem czy arch czy slayr ale jak cos to DPS ...
A Reaperem mozna juz grac?
dolacze do was jak mi sie sciagnie -,- , juz bym dawno mial ale napotkalem 3 przeszkody O.o ;D jeszcze nie wiem czy arch czy slayr ale jak cos to DPS ...
A Reaperem mozna juz grac?
Ja tam zapraszam na serwer Killian. Dzisiaj może pobiore jak mi się będzie chciało tyle czekać : ).
@up
Tak, ale musisz tam wbić któryś level pierw jakąś postacią.
archlord a wy macie zamiar grac od 0 razem czy tak na spontanie bo ja już mam na fraya postac
Aby grać Reaperem musisz posiadać jedną postać na minimum 40 lvl, ja gram na Killianie i polecam gorąco server wielu graczy zawsze znajdziesz PT. Jeśli tktoś ma 50+ zapraszam na PW to się doexpi razem do 60
Patrząc na wymagania powinna mi ruszyć, czyli mógłbym z Wami pograć ale dopiero od środy;/ Wcześniej pewnie nie zdąże ściągnąć. Z tym że będzie to moje pierwsze spotkanie z tą grą
BTW. preferuje tanka bądź hila;)
archlord a wy macie zamiar grac od 0 razem czy tak na spontanie bo ja już mam na fraya postac
Gramy od 0. Na chwile obecną mamy lvl 16. Potrzeba nam jeszcze tanka i dps'a. Mamy priesta , berserkera i sorcerera
Jak ktoś byłby chętny ze mną doczłapać się do 40 na Killianie, a potem przejść na 50(bo z tego co wiem, Reaperzy startują na 50) to piszcie PW, będę teraz sobie siedział na forum przez jakąś godzinkę. na razie śpię.
Mam 36 lvl Archerem.
Robienie BAM'ów solo to czysty horror :c
Przyjmiecie do swojej ekipy kompletnego nowicjusza? Wiek 18(12 lipca skończe)
Zapraszam na serwer FRAYA. Kontakt "Kriver". przydałby się tank
jak cos gramy na serwie FRAYA. tak jak nadmienił kriver wyżej nick Stoku
A ja chciałbym zaprosić graczy Tera serwer PVP Killian - TEN TEMAT. Chciałbym stworzyć ciekawą gildię i fajną atmosferą ;-)
Tak jak w temacie, szukam graczy do TERA którzy chętnie zaczęliby gre od początku - najlepiej wiek 18+