Chciałem wysłać do Ciebie wiadomość na pw, ale wyskakuje mi jakiś błąd .
Szukam graczy do wowa na global
Pozwolę sobie napisać informacyjnie, w razie gdyby kogoś zainteresowała wspólna gra z Wami. Od nowego pre-patcha przed dodatkiem wprowadzono zmianę - teraz nie trzeba kupować battlechesta, wystarczy abonament który daje Wam wszystkie dodatki łącznie z legionem, później będziecie musieli zakupić ten najnowszy dodatek.
Również osoby które miały wcześniej konto lecz bez Legionu też go otrzymały.
Życzę przyjemnej rozgrywki w tym pięknym świecie Wowa. Z chęcią bym dołączył, niestety obecnie mnie nie stać.
Gramy z kumplem, mielismy mala przerwe, ogolnie ejstesmy nowi w grze, ale max lvl juz mamy. warlock i hunter na serverze draenor jak cos Burning legion odtraszyl nas community, rak jest wszedzie.
Przed wczoraj wprowadzono do wowa patch, który pozwala założyć coś ala gildie tylko że możesz należeć do kilku takich społeczności i grać z ludźmi z różnych serwerów. Więcej na ten temat tutaj znajdziesz https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/world-of-warcraft-otrzyma-system-spolecznosci-czyli-alternatywe-dla-gildii
Mozesz grac z ludzmi z innych serverow o ile sa one polaczone, przykladowo o ile sie nie myle BL nie ejst polaczony z zadnym serverem.