może Warcraft 3 albo jakiś Total War ? lub jakaś strategia online niektóre naprawdę wciągają można też wyjść na dwór a
wieczorem meczyk oglądać :*
może Warcraft 3 albo jakiś Total War ? lub jakaś strategia online niektóre naprawdę wciągają można też wyjść na dwór a
wieczorem meczyk oglądać :*
Ale do rtsów raczej trzeba hotkeye ogarniać, nie? Zwłaszcza w Warcrafcie, co nie?
Jedynie gdzie one były mi przydatne to w SC2 na multi a tak to nigdy nie używam.
Jak nie lubisz rts a chcesz grać samą myszką zostają ci simsy
podejda chyba tylko flaszówki ... klawa kosztuje koło 10 zł :>
@Ukryty Wiem, tylko, że do soboty z domu nie wyjdę.
Jak na razie gram sobie w WC3.
Aura Kingdom
autotraker jest tak kosmiczny że cały czas możesz grać myszką zero klawiatury, gra jest tak wolna że myszką będziesz klikał na instancjach bez użycia klawiatury to i tak wyrobisz się bez problemu, w grę pograłem z 4 dni,w pewnym momencie non stop głowę trzymając na lewej dłoni głowę i ziewając grałem jedna ręką
Wiedźmin 1 ma możliwość sterowania tylko myszka, ale nie wiem jak to działa.
Nikt nie podał Cywilizacji IV z dodatkami i Civilizacji V z dodatkami? Sterowanie full myszka tylko zalezy jaki komputer.
Strategia podobna do herosow.
Simsy!
Albo Diablo 1 :>
Settlers 2 i 3 najlepsze czesc, dxball, xcom enemy unknown chyba tez tylko myszka.
Witam - prosto z mostu - zepsuła mi się klawiatura, a nudzi mi się niemiłosiernie. Nową klawę najwcześniej w sobotę bd miał. Znacie jakąś fajną grę do której wystarczy sama myszka? Najlepiej niezbyt wymagającą.
Jeśli zły dział proszę o przeniesienie.