macie jakiś ts3 i czy w ogóle jest jakaś ekipa czy się rozsypała ?
Szukam kogoś do Rifta
Jak już mówiłem to mam swojego TS3. W sprawie ekipy to nie wiem, gdyż dzisiaj sprawdzałem kilka razy w ciągu dnia ten ichni kanał i nikogo tam nie było.
No ja teraz sprawdzalem tego tsa to na tym chanelu nie ma pokoju juz do rifta co 2 dni temu na nim siedzialem z gizorro.
pare osob mi napisalo w grze i odpowiem wam to co im czyli bylo 8 osob, w grze spotkalem tylko kilera. Koles co szukal ekipy juz raczej nie zagra bo chyba znudzilo mu sie juz granie mimo iz nie wbil nawet 2 lvla, a ci co napisali mi w grze tez raczej nie graja zbyt energicznie.
wiec jezeli ktoś ma checi na gre ja gram nadal troche malo wchodze i mam ino 18 lvl ale na dniach bede grac swoim tempem wiec max lvl wpadnie szybciej niz pozniej i zacznie sie normalna gra. Wiec jezeli ktos chce pograc moj nick w grze to DalejLama. Nie mamy TSa wiec jak ktos ma to bylo by fajnie. Osobiscie nie szukam osoby co bedzie robila ze mna te same misje, tylko chodzila na low lvlowe dungi ewentualnie jakies PvP czy szukanie elit, riftow by sie oderwac od ciaglego expa, a na maxymalnym lvlu czy juz w okolicy 50 robila bardziej wymagajace czynnosci takie jak te dungi na 50 lvl czy co gra jeszcze oferuje w tym stadium postaci. Jezeli w końcu znajdzie sie taka grupa ludzi bylo by fajnie.
pare osob mi napisalo w grze i odpowiem wam to co im czyli bylo 8 osob, w grze spotkalem tylko kilera. Koles co szukal ekipy juz raczej nie zagra bo chyba znudzilo mu sie juz granie mimo iz nie wbil nawet 2 lvla, a ci co napisali mi w grze tez raczej nie graja zbyt energicznie.wiec jezeli ktoś ma checi na gre ja gram nadal troche malo wchodze i mam ino 18 lvl ale na dniach bede grac swoim tempem wiec max lvl wpadnie szybciej niz pozniej i zacznie sie normalna gra. Wiec jezeli ktos chce pograc moj nick w grze to DalejLama. Nie mamy TSa wiec jak ktos ma to bylo by fajnie. Osobiscie nie szukam osoby co bedzie robila ze mna te same misje, tylko chodzila na low lvlowe dungi ewentualnie jakies PvP czy szukanie elit, riftow by sie oderwac od ciaglego expa, a na maxymalnym lvlu czy juz w okolicy 50 robila bardziej wymagajace czynnosci takie jak te dungi na 50 lvl czy co gra jeszcze oferuje w tym stadium postaci. Jezeli w końcu znajdzie sie taka grupa ludzi bylo by fajnie.
Jaką frakcje brałeś?
Bo są dwie jeśli dobrze się orientuje.
Myśle kim se zagrać
Co sądzicie o Cleric Druid?
Ogólnie to chciałbym zagrać jakąś postacią co robi jakiś DPS i wspomaga.
Abo Łucznikiem dobrym do PvE.
Biore Rogue, RiftStalker offtanka chyba.
Nie wiem jaką podklase dla tego Rogue wybrać....
Hmm, z tego co wiem to sie mialo kolo 30-40 lvl juz po 4 role a na kazda role skladaja sie trzy drzewka, wiec to doprawdy nie problem zmienic ;D. Przynajmniej tak bylo za moich czasow . Generalnie polecam isc w dps do expa i jakas jedna role dodatkowa wybrac co by szybciej na dungi sie dostawac, czyli np tank czy healer
Gramy guardianami. a co do tego jaki build zrobic to tak jak napisal kolega wybrac sobie drzewo do DPSa plus jedno pod supa / tanka by szybciej dostawac sie na dungi bo jak masz tylko DPS ktorych jest multum to czekasz okolo 20 min na dunga, a co do 3 drzewka to wybrac byle jakie byle by bylo bo z tego co widze nie oplaca sie cisnac w 3 drzewka caly czas najlepsze buildy widzialem ze zawsze skladaja sie z 1 pelnego rozwinietego drzewa plus drugie w polowie bo mniej wiecej na tyle starcza pkt a trzecie nic lub poczatkowe pasywki ktore zwiekszaja DPS albo szanse na kryta.
Dokladniej z buildami jest tak - nie patrzcie na strony i nie kopiujcie buildow bo kazdy jet robiony pod danego gracza i moze sie wam zle grac. Najlepiej poczytac najpierw wszystkie drzewka klasy swojej i samemu dobrac. Tak jak kolega zauwazyl - jedno sie rozwija do konca, A potem sie dobiera wedlug potrzeby. Ja mam kleryka na wysokim lvl (40-50 ktorys, jakis miesiac temu gralem) i mam speca pod dps i tak - jedno drzewko mam na maxa, a potem dobrane pare czarow ognia (tarcze) i reszta w swiatlo (leczenie) bo mimo dpsowania wole miec swojego heala na dungach czy cos bo nie lubie polegac w 100% na kims , tak samo na mainie lotrzyku - mam spec pod dps ale pare pkt dalem w barda by miec z dwa buffy i leczenie
ja prawdopodobnie wróce do grania po wyjściu 3.0
Jak już wspominałem - posiadam własnego TS3, adres: ekiparemontowa.tsdns.pl. Znaleźć mnie na nim można pod nickiem Guiches lub Hollow. W grze nick mam Shiranji.
Ja chętnie zagram, na razie 6lvl, ale idzie gładko gram po stronie Guardian na serwerze Zaviel, gram clerem/druidem na razie. Mam ts3, chętnie wbiję do Was
Szukam kogoś do gry w Rifta od nowa, nigdy nie grałem a chcę spróbować. A w grupie lepiej się gra pisać tu lub na pw