Szukam komedii

Polecam "Naga Broń" wszystkie części i "Szklanką po łapkach", to są stare dobre komedie, do tego jeszcze "Dwaj zgryźliwi tetrycy".

Polecam Cool Dog, film starszy dlatego trzeba go raczej szukac po przez torrenty...

Borat, Miss Marca, Nie zadzieraj z fryzjerem:D

"Harold i Kumar" (moim zdaniem część 1 lepsza od 2), "Zgon na pogrzebie", "Kamerdyner" oraz jeden, który szczególnie polecam: "Gdzie jest Fred?". Til Schweiger jest genialny! :P Ostatni do obejrzenia w dobrej jakości na iplexie

Polecam - " Me, Myself & Irene ", co prawda film jest już dosyć stary, ale jak to mówią - stary, ale jary:D. Jedna z 'topowych' komedii imo;)

Kac Vegas, i kto tu mówi 1 i 2 :D , ja cię kocham a ty śpisz i ja cię kocham a ty z nim czy coś takiego, chłopaki nie płaczą, u pana boga w ogródku nie wiem czy komedia, ale fajny film i tak samo u pana boga za miedzą, noc poślubna czy coś takiego, maska, starsky i hutch, kiler 1 i 2, noc w muzeum i wiele innych.

Borat , Project X i Wykiwać klawisza.

Tak jak w tytule, oglądałem te różne kac vegas itd. Lecz szukam coś naprawdę śmiesznego i dobrego humoru by miło się oglądało :).