wybierzcie najpierw gre a potem szukajcie ludzi bo inaczej temat bez sensu
jak cos o 21:30 rusza ta gra https://www.themightyquest.com/
wybierzcie najpierw gre a potem szukajcie ludzi bo inaczej temat bez sensu
jak cos o 21:30 rusza ta gra https://www.themightyquest.com/
Już wybraliśmy Aiona, nie? ;d
Tak, wybrana gra to Aion. Aktualnie trwają przygotowania do wspólnej gry. Chętnych zapraszamy ;p.
Chetnie Bym Sie Pisal Na To Ale Aion xD Nie Lepiej Jakis Raiderz czy DN ?
Wiesz, mi to na prawdę jest obojętne, ale z racji tego, że podjęliśmy już decyzję, to nie będziemy już chyba zmieniać gry.
Nie wiem czy aion szybko sie nie znudzi bo troszke monotonny on jest
Jak każda gra obecnie na rynku. Nie będziemy zmieniać bo na końcu się posypie, jak w reszcie tematów innych ludzi
Pogramy, jeżeli gra nie będzie się kleiła, a skład będzie dobry to pewnie rozejrzymy się za czymś innym.
edytuj temat i napisz kto jest chetny do gry żeby było wiadomo jak coś to pobieram
no to sie pisze a jakis komunikator czy cusik jest ?
PS: Dokladnie Zmien Nazwe W Co Gramy I Jaki Sklad Mamy Na Czas Obecny
Jeżeli ktoś ma dostępny serwer na ts-ie to skorzystamy , jak nie to zawsze jest jeszcze skype.
moze zaraz skoluje jakis roomikna ts xD
Zapraszam na ts
185.25.151.92 Kanal 4.Aion
Jezeli zastanawiacie sie jeszcze w co pograc to polecam Rifta. Jest to jedna z lepszych propozycji f2p, a expiac w grupie jest naprawde super.
Nazwę tematu może edytować tylko modek.
Proszę o zmianę tematu na "Poszukiwani ludzie do gry w Aiona PL. LGBT mile widziani"
Co do gry to Elyosi tak?
Jezeli zastanawiacie sie jeszcze w co pograc to polecam Rifta. Jest to jedna z lepszych propozycji f2p, a expiac w grupie jest naprawde super.
Po to jest zrobiony kanal na ts siebysmy all wbili i all sie zdecydowali bo takie pisanie jest bez sensowne i dotego strata czasu narazie na kanale siedze z "Destrowy"-m
Po to jest zrobiony kanal na ts siebysmy all wbili i all sie zdecydowali bo takie pisanie jest bez sensowne i dotego strata czasu narazie na kanale siedze z "Destrowy"-m
Czy ja napisalem ze jestem zainteresowany? Poprostu rzucilem Wam fajna pozycje z gatunku mmorpg, ktora u nas jest troche mniej popularna, ale warta sprawdzenia.
Wejdź na ts-a to omówimy szczegóły, kanał jest prawie na samym dole.
To Co Gramy Cos Czy Jak ??
z pedałem grać nie bede