Mi to szczerze obojętne. Zagram tam gdzie większość będzie chciała zagrać. Preferuję EU ;p
Szukam ludzi do gry w aiona ;d
ja też preferuje EU ja już zaczełem w eliosach i mam 10 lvl ;p na serwerze polskim ;d
W takim razie ja też zaczne
Żeby nie zakładać nowego tematu to chętnie się podłącze. Szukam partnera do gry po ok. 1h-2h dziennie (w weekendy więcej) na US. Server i rasa bez różnicy.
Wiecie może ile waży teraz aion po zainstalowaniu ?
U mnie to 46,6 gb
Też nie będe zakładał nowego tematu. Szukam osoby / osób które są chętne do gry na wersji EU. Gram od jakiegoś tygodnia, 20 lvl inżynier EterTech. Oczywiście komunikacja głosowa obowiązkowa.
Też nie będe zakładał nowego tematu. Szukam osoby / osób które są chętne do gry na wersji EU. Gram od jakiegoś tygodnia, 20 lvl inżynier EterTech. Oczywiście komunikacja głosowa obowiązkowa.
grasz asmo czy elyos ? bo chętnie zagram
Gram Elyosami. Jeżeli będzie ktoś chętny to zapraszam na forumowego TS'a.
Zaczynam grę od nowa. Szukam współtowarzyszy. Najlepiej Elyosi, serv: Barus, gram: Rangerem / Gunnerem.
50190121 nr gg (na pw też odpowiadam) tu proszę kierować zgłoszenia do wspólnej gry.
Również chętnie pogram, właśnie pobieram, Barus, Elyo, grałem wcześniej (kilka lat temu), aktualnie konto starter. Jeśli jest ktoś chętny do gry na starterze to może jakoś się dogadamy i pogramy razem. Wiek 15+, możliwy, ale nie wymagany, ts. W przyszłości możliwość dołączenia do gildii. Newbie mile widziani, bo sam pamiętam ledwo co z Aiona. Proszę pisać pw. Pozdrawiam!
Moje oczka sie cieszą, że do Elysei przybywają nowi Deava! Bo ostatnio asmoki się zbyt panoszą
Spokojnie, od jutra zaczynamy zabawę, więc długo nie pobiegają !
Ja zacząłem gre w Asmo na Barusie. Jak by ktoś chciał pograć to pisać, mamy ts'a.
Jaki nick to zaproszę i pomogę
W razie, gdyby ktoś miał ochotę, zapraszam na serwer BARUS, rasa: ASMODIANIE. Chętnie pomogę.
JAk ktos chce zaczac zemna zapraszam..w Aiona gram juz dobre kilka lat tak wiec bez problemu bedzie - zaczynam grac najprawdopodobniej chanterem:) Barus - Strona Asmo
Grałem kiedyś w aiona ale przestałem, zostało mi konto z weteranem, jak ktoś by był zainteresowany ew. kupnem to proszę o pw

Mogę zagrać na serwier Barus,skype kulek000
Tak jak w temacie. Grę w aiona dopiero zaczynam choć grałem wcześniej i dobiłem 20 lvl ;d