Ten Rpg wporzadku stabilnie bez lagow wbilem tam juz 20lvl wiec jesli sa chetni pisac na priv
Szukam ludzi do gry w Lineage 2 priv lub global
to miłej gry na dupnej kronice
Ja się piszę jeśli będzie ts. Mogę grać He albo jakimś nukiem.
ludziska podajcie moze jakis TS, chetnie wbije i moge grac wlasciwie kazda klasa ktorej zabraknie.
moze wybierzemy jakis interlude ?
Czym różni się interlude od H5 ?
sa strony na ktorych znajdziesz roznice dla laika zbyt wiele do tlumaczenia. Gralem na IL dlugi czas i chetnie bym sprobowal czegos innego a najwazniejsza jest ekipa gra to tylko wspolny cel
Krotko: H5 najlatwiejzdobyc sprzet, najbardziej zbalansowana kronika ktora wymaga skilla od kazdego poza naciskaniem kolejnych skilli, rozbudowane areny oraz farmowiska
Krotko: H5 najlatwiejzdobyc sprzet, najbardziej zbalansowana kronika ktora wymaga skilla od kazdego poza naciskaniem kolejnych skilli, rozbudowane areny oraz farmowiska
"zbalansowana kronika ktora wymaga skilla od kazdego poza naciskaniem kolejnych skilli" kolego.. coś ty ćpał? H5 to początek końca L2..
hmm troche dyskusja sie wydłuża i chyba jestem jedyna osoba ktora wczoraj cokolwiek testowala ... oprocz pisania posta pod postem niema konkretow, czekac w nieskonczonosc nie bede bo wole sobie pograc.
Z racji ze dzis jestem wpracy do polnocy to jutro rano sprawdze sobie jeszcze l2 tales i jakies IL z w jakiejs topce www kto ma ochote dolaczyc do mnie to juz tylko na priv na forum wchodze codziennie ale tematu juz pilnowac nie bede bo to mija sie z celem (3 dzien leci tyle juz deklaracjia tu tak jak mowilem wiekszosc osob stracila zapal).
Pozdrawiam
BishopBS zamiast spamowac puste slowa uzyj argumentu jesli jakikolwiek masz prosze.
Dla prawdziwego fana Lineage kazda kronika do Graci Final jest dobra....tylko maruderzy ktorzy skonczyli grac na interlude non stop placza o to jaka to byla super kronika... Tyle w temacie. Na rate mniejszym niz 8-10x nie ma sensu grac bo bez porzadnego no life nic tam nie zdzialacie. Ogolnie Lineage2 to farma farma fram spoil crft pvp o spoty + grind lvla itemow kasy i tak w kolko
I to jest najfajniejsze ale mocno obciazajace czas
na ratach x3 wbicie 80 zajmie co poniektorym z pol do roku czasu....na starych kronikach wiec sami zadajcie pytanie sobie czy bedzie cie tyle w l2 grac na privie:)
Jesli utworzy sie wkoncu jakas ekipa to czemu niee ale bez jaj az sam trace zapal bo widze ze nie za duzo osob chetnych do zagrania ze az chyba zaczne sam grac na eu bo poprostu mam ochote pograc;D
BishopBS zamiast spamowac puste slowa uzyj argumentu jesli jakikolwiek masz prosze.
ależ proszę bardzo.. h5 to początek końca L2 z tego powodu że właśnie w h5 nie ma balansu miedzy postaciami.. dagger wbijający się w paladyna który ma full buffa a dagger tylko się wbił jebnął backa w palka i zeżarł mu 85% jego hp to raczej nie jest balans.. zwłaszcza że kiedyś dagger tak nie mógł robić i był postacią do eliminowania robe/light a nie typowych tanków w h5 to się nagle zmieniło.. praktycznie na h5 możesz robić wszystko sam bez udziału party wyexpienie na tej kronice nawet przy ratach x1 zajęło mi dwa miesiące grania po 1-2h i to jeszcze nie każdego dnia.. h5 zjebało też optymalizacje samej gry.. na h5 gra stała się dla casuali i nie ma w niej już nic ciekawego ani przyjemnego.. do gracia final w porywach do epilogu to L2 było grą w którą warto było grać później gra została zabita przez twórców przez płaczących casuali..
Jeszcze dodam że ten l2 Tales trochę kiepsko się prezentuje serwer tylko x20 do tego jakieś dziwne npcki z bufami psuje to urok l2 jeśli mam być szczery to ten RPG club znacznie lepszy
Krótkie pytanie - czy jakaś ekipa w końcu jest, czy nie? Jeśli tak to ile dziennie +/- macie zamiar klepać w CP?
H5 to jest już wersja z quest line do 7x lvl? Czy od samego począku grindówa?
Dobra ja zaczolem grac na rpg club x3 i kto chce niech sie dolacza Nick: Arteem prosilbym tylko o jakies porady jak budowac postac bo wgl niekminie tego a zrobilem fightera dark elfa ;p
W L2 nie da się zepsuć postaci, bo ani skilli nie wybierasz nowych, ani statów nie rozdajesz Twoje zadanie to wbijanie leveli i zbieranie na dobry gear. Generalnie dark elfem melee wszystkie wybory są dobre, tylko zależą od tego jak lubisz grać:
- możesz iść na typowego tanka http://www.lineage2.com/en/game/classes/knight.php , bo ciemni i ludzie mają najlepszych. Twoje zadanie to brac wszystko na klatę i trzymac na sobie aggro, podczas gdy inni wykańczają robotę
- możesz iść w łucznika http://www.lineage2.com/en/game/classes/archer.php , tu chyba tłumaczenia są zbędne
- albo w sztyleta http://www.lineage2.com/en/game/classes/rogue.php, jeśli lubisz szybki biegać, zakradać do się do wrogów z nożem i robić duże obrażenia 1vs1
ehh gram i gram ale niemge zrobic nawet podstawowych questow ehh te przyzwyczajnie z wowa ;D ale tak powaznie nic nieogarniam xd
Zwykle Q olej. Rób tylko daily, kamaloki i main questy. No i ofc klasowe na lvl 20, 40, 76 i 85. Nic poza zebraniem ekipy na kamaloke nie powinno stanowić realnego problemu, bo reszta to idź tam, zabij 5x-10y-5z i wróć do NPC. Ehh gdzie te czasy kiedy Q na nobla robiło się tydzień, albo i dłużej
aha to chyba zdecyduje sie na archera ;d a moge zupelnie olac questy oprocz tych klasowych oczywsicie i leciec po calosci grind?