Szukam męskiego naszyjnika

A mnie takie naszyjniki się podobają z małych kamieni zobacz na tą stronę https://www.caviallo.eu/kategoria/meskie-naszyjniki-z-kamieni/naszyjnik-z-czarnych-matowych-onyksow-4-mm polecam

noszenie nieśmiertelnika jak się nawet nie było w wojsku jest trochę lamowate, a nabój to już w ogóle

@Xasarm

Ty jesteś ładnym chłopcem czy brzydką dziewczyną ? Bo nie mogę się dopatrzeć :o
@edit Hah nie zobaczyłem wcześniejszych dat, wyświetło mi się na stronię xD

gallery_6077_392_13541.png

Nieśmiertelnik jedyny dobry wybór bo po pierwsze :

Żaden mężczyzna nie nosi naszyjników no chyba że kręci cię seks z współwięźniami

Po drugie

Żaden mężczyzna nie nosi naszyjników

Zapomniałem dodać po trzecie

Żaden facet nie założyłby naszyjnika

Kup sobie kajdan ale moim zdaniem (dla beretów i pajaców) krzyżyk może być chociaż ja przestałem nosić bo dlaczego miałbym. Jesteś osobą wierzącą? Do kościoła co tydzień chodzisz? Jedyna opcja dla ciebie to nieśmiertelnik a nabój to możesz sobie nosić jak ci wyjmą z rany postrzałowej i przeżyjesz albo z innego otworu a nie jakiś badziewiasty tandetny dla picu.

Powiedz nie gender, niech każdy nosi co mu się podoba :)

@Xasarm

Ty jesteś ładnym chłopcem czy brzydką dziewczyną ? Bo nie mogę się dopatrzeć  
@edit Hah nie zobaczyłem wcześniejszych dat, wyświetło mi się na stronię xD

Raczej ładna kobieta, tak zwana chłopczyca.

Meski naszyjnik -> tylko keta, zlota albo srebrna. A jak chcesz zby wisialo to rozaniec z komunii :D

Proszę bardzo, męski naszyjnik raz:

Ma regulowaną długość i jeśli jest dobrej firmy to starczy do końca życia.

meskie jest tylko złoto , srebro i wiedzmiński medalion

@Xasram

Nosisz mordo na szyji tak zwany 'czarny pas w obciąganiu ' ladnie wyglada na latwych dziewczynach na dyskotece tobie on ujmuje meskości powiem inaczej jesteś mniej meski niż Konchita Wurst hehe

Mjolnir(Młot Thora) i Kieł Rekina/wilka/whateva.

Naszyjnik wiedzminski wilka z 3 edycji.

Mini czaszki różnych zwierzątek.

Przy okazji piszesz o radę w "ubiorze" na forum gdzie siedzą same spocone nerdy, prawiczki i ludzie z estetyką mający wspolnego tyle co świnia z gwiazdami. (A i trolle, i obrońcy Guru)

I jak nie szukasz badziewia nie szukaj po polskich sklepach a

Aliexpres... Tak Aliexpres. Powtórzę raz jeszcze ALIEXPRES sklep internetowy gdzie rzeczy wystawiają chińskie hurtownie.

Nie ma tam powrzechnie popularnego chińskiego badziewia a wysokiej jakości produkty, i nie nie przyjdzie ci zamiast czegoś co zamówiles ziemniak.

Sa to hurtownie z których towar biorą sklepy w Polsce.

Między innymi naszyjniki wiedzmińskie.

Nie są produkowane w Polsce mimo takiego napisu a chinach.

Rzeczy które są w sklepie CDP najpierw pojawiaja sie na aliexpress.

(Ale tak serio. Wiedzminski medalion to troche wiocha nosić na codzień. Jest za duży i zanim zleją mnie dzieci autostrady.

Ogarnijcie mitologie, znaki runiczne i inne rzeczy które kojarzą się z siłą i są niesione przez wieki a nie pieprzony medalion z gry buca Sapkowskiego...

Gothic-Jewelry-Wolf-Head-Pendant-Stainless-Steel.jpg_350x350.jpg

20pcs-thor-039-s-hammer-mjolnir-pendant-necklace.jpg

VNM08-C.jpg

Nordic-Viking-Helm-of-Awe-Odin-Raven.jpg_350x350.jpg

[...]

Przy okazji piszesz o radę w "ubiorze" na forum gdzie siedzą same spocone nerdy, prawiczki i ludzie z estetyką mający wspolnego tyle co świnia z gwiazdami. (A i trolle, i obrońcy Guru)

[...]

Dobrze, że jesteś też Ty, wielki znawca mody męskiej...

A co do tematu, to polecam zwykłe złote lub srebrne łańcuszki z jakimś świętym, ewentualnie nieśmiertelnik (ale ten który dostaje się z woja). A co do naboju zwisającego z rzemienia, to taka trochę "wiocha", choć pamiętam, że kiedyś na zakończenie służby wojskowej dostawało się nabój na skórzanym pasku z wyrytym rokiem zakończenia służby (idealny do kluczy ;) ).

Witam

Już jakoś od roku mam chęć kupić sobie jakiś fajny naszyjnik. No i jakoś go nie kupiłem, iż nic takiego nie znalazłem.

No ale teraz masz czas na szukanie, tyle że tyle tego jest, że nie wiem który wybrać...

Szukam czegoś fajnego, co będę mógł pokazać na klacie. Najbardziej podobają mi się naszyjniki z nabojem, tyle że nie szukam jakiegoś badziewia z kiosku.

- Musi być łańcuszek.

- Jeśli nabój (co najbardziej mi odpowiada) kolor naturalny, bądź jakiś ciemny. (najlepiej jeśli byłby to nabój deko, ale grunt żeby był wytrzymały)

- Koszt, hmm do około 50zł?

No i oczywiście czekam na jakieś inne propozycje. Grunt żeby było to coś fajnego, rzucającego się w oczy.

A i nie szukam jakiś obręczy na szyję itp. Musi to być coś wiszącego, a nie że styka się z szyją.

Oczywiście za pomoc nagrodzę lajkami, zresztą jak zawsze. Także czekam na propozycje :)

Nie bardzo rozumiem sens analizowania czy nasyzjnik pasuje facetowi czy nie. Jeden nosi nieśmiertelnik, inny łańcuszek ze świętym lub krzyżykiem, inny niczego nie wiesza na szyi. Osobiście mogę polecić biżuterię męską z sieciówek typu Apart, Kruk Yes itp. https://www.apart.pl/bizuteria/naszyjniki?dla-kogo=dla-niego