szukam gry, w której będę siędobrze bawić z rodakami ;p
Wowa grałem, mam aktualnie przerwe bo mi się z nudził, tak samo jak GW2 ale doceniam te gry. Są naprawdę dobre.
Szukam odskoczni.
Szukam mmo z aktywnymi Polakami
to poszukaj jakiegoś klanu w jakimś Destiny czy czymś takim bo wszystko co konkretne już odrzuciłeś
Zostaje ci FFXIV sam gram i polecam jestem w jednej z wiekszych polskich gildi na serwerze bawimy sie swietnie . jakbyś chciał do Zapraszam do mirai na serwerze Moogle
zawsze można ustalić jakąś gierke i stworzyć jakiegoś disca i mini społeczność sam bym sie pisał ograć jakiś tytuł a co do gier raczej rynek jeść dość ubogi ,solo nawet najlepsza gra jest chu…
Dziwie się, że jeszcze nikt nie napisał tutaj o Warframe albo ślepnę na stare lata.
Gra w polskiej wersji językowej , z dedykowanym polskim chatem i całkiem sporym community. Jak jeszcze nie obadałeś, to polecam
Conqueror’s blade! Polskie gildie już czekają na serwerze EU West 2 na nowy narybek.
Nie zesraj się
SWTOR - Star Wars The Old Republic. Duża społeczność Polska. Zareklamuję swoją gildię (ponad 60 aktywnych graczy) Bane Empire
mamy rowniez Duza Polska gildie Bractwo po stronie Jedi a Sithowie maja Bractwo Cieni. Sa 3 siola na serverze europejski przyjmuja wszytskich
Wczoraj dostałem meila, że dostanę za darmo smoka, ściągnąłem i odpaliłem grę, potem doszukałem się, że jak zrobisz q to dostaniesz 3 kolejne pety (ptaka, psa i kota)… Dawali kiedyś kurę za samo logowanie kilka dni w grze. Nie grałem ponad rok czasu, ale chyba nie jest tak źle.
nie pakuj ludzi w gówno proszę