Szukam osób do wspólnej gry

Cookie, zachowujesz się jak nieogarnięte dziecko. Nie potrafisz nawet sklecić normalnego zdania o tym, dlaczego Ci się nie podoba dana gra, tylko sypiesz tekstami typu: "idź sobie", "wyjdź", "niemiecki... -100000000000000000000000000000/10". Nie wiem, czy starasz się być fajny i Ci nie wychodzi, czy Twój poziom intelektualny ogranicza Cię do takiego stopnia, lecz mnie to nie obchodzi. Nie toleruję takich ludzi jak Ty.
Daj mu spokój, on ma ledwo 12 lat. :P

Co do Irisa to zastanówcie się bardzo mocno, gPotato zamykając kilka gier zaoferował małe upominki do swoich innych tytułów. W grupie wymienionych gier nie było Iris Online, zatem przyszłość tej gry także nie jest pewna, dodatkowo ostatnio było połączenie serwerów a to też dużo daje do myslenia. (:

Ja jestem za Iris :)

@CiasteczkowyPotwor niby tak ale przecież nie szukamy gry żeby grać w nią parę lat(Aion, L2 itp.), lecz żeby mieć fun'a. Bynajmniej ja tak myślę.

PS proszę nie pisz, że jeżeli 4fun to BrawlBusters.

Ja tez się piszę na Iris.Właśnie pobieram ;p.

Wszystkich chętnych zapraszam do mnie na gg podane w profilu. :) W wiadomości pisać nick z forum

@CiasteczkowyPotwor niby tak ale przecież nie szukamy gry żeby grać w nią parę lat(Aion, L2 itp.), lecz żeby mieć fun'a. Bynajmniej ja tak myślę.PS proszę nie pisz, że jeżeli 4fun to BrawlBusters.

Do Ciebie już nic nie pisze, Ty zawsze zapisujesz się do ekipy i tyle z Twojego grania. (:

Może pogramy w minecraft.Mi się ta gra bardzo podoba i gram w nią już od samej alphy 1.1_2.Wiec jest to cos koło roku,albo nawet więcej.Niewiem czemu ale ta gra ma takie cos co mnie przyciąga i nie puszcza (wiem że to nie jest pełnoprawne mmo,ale na multi gra się swietnie.)Naprawdę polecam,ale na razie można wpróbować Iris.

neos...Hater...Chłopie pierwszy raz powiedziałem "idź sobie" a ty już lecisz z mordą...Ogarnij się on szuka MMO bez pieprzonych statków...Tylko gre z mieczami , zbrojami , lvlowaniem , guestowaniem , dungami itd...A nie kosmicznego gówna.

Powiedział co wiedział.

Nigdzie nie widziałem, żeby pisał, że szuka MMO "bez pieprzonych statków"... Dopiero po moim poście napisał, że ACE odpada. Po prostu zasugerowałem grę. Moim zdaniem to ty na mnie naskoczyłeś za to, że gram i podsunąłem grę, która w Twojej opinii jest zła/brzydka. Tak, lecę z mordą, ponieważ strasznie denerwują mnie ludzie, którzy nie potrafią pojąć tego, że komuś może się podobać coś, czego oni nie lubią. A w ogóle grałeś w AR / ACE, że nazywasz to "kosmicznym gównem"? I nie pytam o wejście, nabicie 11lv i wybranie nacji + stwierdzenie "oh, to jest gówno, nie gram" tylko o wbicie około 50lv (dla doświadczonego gracza 2-3 dni, dla nowego może 5/6) i poznanie całej mechaniki gry.

I tak... Zaproponowałem. Więc nie życzę sobie, żeby ktoś, bez konstruktywnej krytyki, raczył mnie słowami "Weź sobie idź". Zwłaszcza, jeśli nie jest autorem tematu.

Btw. Onixa, możesz napisać w co grałeś i nie przypadło Ci do gustu, może wtedy wybierzemy/doradzę jakąś grę? :) Oh ah.. Iris.

Mi MSE nie działa zobacz temat http://mmorpg.org.pl...903-maplestory/Może coś będziesz wiedział, odpisz na pw nie będziemy tu śmiecić.

Odpisałem. Sprawdz i graj !! ;]

Dużo ludzi by grało w tego irisa? bo z tego co czytałem serwery świecą pustkami :P

No ja naliczyłam jakieś 5 lub 6. Na serwerze na ch1 całkiem sporo osób siedzi

Do Ciebie już nic nie pisze, Ty zawsze zapisujesz się do ekipy i tyle z Twojego grania. (:

Tyle z mojego grania, bo zauważ ale nie wziąłeś pod uwagę tego, że mogłem np. formata zrobić i nie chce mi się ściągać od nowa albo gdzieś wyjechać na jakiś czas, gdzie komp nie nadaje się do grania...

PS najwcześniej we wtorek to wracam do domu więc nie dziw się, ale już odechciało mi się z Wami grać w Aiona, lecz z przyjemnością pogram z nimi w Iris i sami powiedzą jak się ze mną gra.

EDIT zawsze? raz miałem styczność z graniem z Tobą i robieniem ekipy, ale zapewnia Cię , że po tym co napisałeś to był ostatni raz.

Priest z prawie 20 lvlem poleca Irisa i zgłasza swoją chęć pomocy na początku. Oczywiście fajnie by było jakby była ekipa i razem byśmy robili wypad na instancje. :)

neos...Hater...Chłopie pierwszy raz powiedziałem "idź sobie" a ty już lecisz z mordą...Ogarnij się on szuka MMO bez pieprzonych statków...Tylko gre z mieczami , zbrojami , lvlowaniem , guestowaniem , dungami itd...A nie kosmicznego gówna.

AHA

I już kolejny hater który musi się wymądrzyć...Idź sobie...

Znalazłbym więcej, ale nie chce mi się szukać.....Nie dość, że sam PIERWSZY nsapisałeś, aby użytkownik nie udzielał się w tym temacie, to jeszcze wyzywasz go od haterów i neosów.Tak się zapytam, gdzie on napisał, że to mmo musi być KONIECZNIE BEZ STATKÓW??

Oki, ja właśnie instaluję

Iris online po :

1. Umiera

2. Nie ma ludzi

3. Is Rozwala wszystko

4. 8 map tylko

5. Monotomne expienie...

6. 40 questów co 1 lvl czyli nie wyrobisz...

a + ?

1. Klimat

nic więcej. ;/

a apropo : "Daj mu spokój, on ma ledwo 12 lat. :P" to lekko się mylisz ^^ lat 16...

też się dołączam :) , i tak btw to jakoś na brak ludzi w iris nie narzekam

Iris online po :1. Umiera2. Nie ma ludzi3. Is Rozwala wszystko4. 8 map tylko5. Monotomne expienie...6. 40 questów co 1 lvl czyli nie wyrobisz...a + ?1. Klimatnic więcej. ;/a apropo : "Daj mu spokój, on ma ledwo 12 lat. " to lekko się mylisz ^^ lat 16...

Łoo k**wa aż 16 lat. Wielka mi różnica :|

Teraz w Iris ma być jakiś update [lub był, nie wiem nie jestem na bieżąco z ta grą], więc jest szansa że ludzi przybędzie. A tutaj macie keye na gifty.

Zapytanie: Jaki jest lv cap ?

Aktualnie 65, a w najbliższym(może już było)[DUŻYM] updacie mieli wprowadzić 75.

Tak na pewno 75.

Też mogę w sumie spróbować