Ty cały czas porównujesz do innych graczy i osiągnieć Zadam może łatwiejsze pytanie . Czy w lost ark robi się cokolwiek innego niż “bicie mobów” na end game i pływanie statkiem ? nie ważne czy 1 minute czy 30 czy 1h… Kolega nie pytał o grę nudną na end game gdzie będzie “grindował” to samo wkoło przez kolejne 10 lat. tylko :
- Casual Friendly. Czasami mi siądzie i pogram więcej, ale zobowiązujące second-life’y to zdecydowanie nie mój cel. Wolę gry, w których myślenie i strategia liczą się bardziej od wpierdzielonego czasu i realnej forsy."
ja tak samo nie będę gral w lost ark nie dlatgo , że to zła gra czy coś tylko granie w coś tylko po to żeby wbić na “30 minut” i zrobić to samo co poprzedniego dnia i dnia następnego doprowadziło by mnie do depresji… i tylko po to ,że może wypadnie mi 1 item ,. nie wypadł wyloguje i czekam do następnego super dnia gdzie znowu zrobię identycznie to samo wciskając te same klawisze 1-2-3-4… Przypomina mi to tak bardzo mobilne gówno ( nie mówię o grafice ) , że nie wątpię , pół roku może rok i będzie pewnie mobilna wersja gry. To gra raczej dla masochistów, niż casuali. Ale rozumiem, jesteś młody i lubisz jak życie ucieka Ci między palcami
Black desert pasuje idealnie do Twoich oczekiwań Miłoeg dzionka lecę na spacer