39
Szybki konkurs
2
5
33
No i Jejek trafia kolejne konto. Ale ty masz fuksa
No, takim sposobem wyzbyłem się już wszystkich kont. Mam nadzieję, że podobają się one ich nowym właścicielom.
Można zamknąć.
@ + do panów wyżej: nagrody z liczb 0-25 już zostały wylosowane, więc nie wiem, po co nabijacie posty -,-'
do usunięcia.
Witam,
chciałbym ogłosić mój mały konkurs.
Posiadam konta do dwóch gier, które nie są używane teraz przeze mnie. Nikt nie chce kupić, a mam dobry humor, więc oddam wam je, lecz nie za darmo.
Konkurs jest banalny. Wśród liczb od 0 do 25 ukryłem 2 konta pod dwoma numerkami. Kto zgadnie liczbę - otrzymuje przypisane pod nią konto.
A konta to:
Realm Of The Mad God - wszystkie postacie odblokowane, 400+ fame, własna gildia + żyjąca Huntress z dobrym eq. (może nie najlepszym, ale da się ugrać, i to całkiem sporo). Niestety, ustawione jest Unique Name, co może być dla niektórych wadą.
AirRivals - konto na polskiej wersji gry, serwer Gemini. 72 lvl I-Gear, sporo itemków z IS i eq dość dobre jak na 72 lvl (staty pod atak). 41 lvl M-Gear, dobre eq (+ sprzęt na wyższe lvle) (staty pod deff/PS). B-Gear lvl 21, postać zrobiona z nudów
Jeżeli ktoś zgadnie, to od razu informuję go o tym fakcie i wysyłam passy na PW. Niestety bez emaila, ponieważ cały czas go używam, ale gwarantuję, że nie odzyskam konta.
No, to czekam