Node War w Black Desert
Node War w Black Desert
Witajcie dzis chcialbym wam przedstawic nowa "mobe" od ncsfotu. Ktora jest dość ciekawą hybrydą między rpg a arenowym pvp . Do wyboru mamy championów z lineage 2 , wilstara , aiona , blade and soul także dla każdego coś fajnego
Czas odkrzurzyc troche ten topic więc na początek informacje o dodatku Stormblood do Finala 14
Informacje o patchu 3.5 Final Fantasy 14
Guide Zurvan EX Final Fantasy 14
Dzisiaj poradnik do Dun Scait . Ostatnia część 24 osobowego rajdu
Poradniczek do A9S ( wedlug mnie najlatwiejszego rajdu alexandrowego ever )
Poradniczek do A10S
{
Informacje o dodatku w dwoch czesciach
Czesc 1
Czesc 2
Patch 3.55a
Dzisiaj zbior informacji o klasach . Od tak moze nowym gracza ktorzy dopiero zaczynaja przygode z finalem przyda sie informacja co dana klasa chociaz w maly stopniu oferuje.
3 dni temu Warhamer 40k EC przeszedl na wersje f2p (z b2p) . Sprawdzmy czy gracz f2p moze rownie dobrze bawic sie jak veterani ( placacy ) tego mmofps . Przegladam item shop oraz opowiadam o roznicy miedzy f2p a b2p.
Dzisiaj poradniczek jak zrekrutowac swoja wlasna mala armie w FF14 czyli squadron aka szwadron
Dzisiaj opowiemy o patchu 3.56 ktory dodaje ostateczne main scenario w heavenswardzie , zniesienie ograniczen na alexandra savage , zniesienie 14 dni trialowych na nieskonczone itd.
W dzisiejszym odcinku poznamy gierkę , która łączy w sobie elementy moby , rts oraz karcianki w jedną całość . Sprawdźmy czy taki mix może się udać.
Asta Online reaktywacja zamknietego przez Webzen tytulu . Czy nowa firma poradzi sobie z ta gra ? Coz przekoanmy sie za pare miesiecy A w odcinku informacje o rasach, klasach , contencie pve oraz pvp i to co misie lubia najbardziej item shop.
Witajcie . Tym razem chcialbym zaprezentowac wam mmofps pod malo znanym tytulem w naszym kraju Rising Storm 2 Vietnam. Bardzo taktyczny shooter. Zapraszam do nagrania
Siemanko
Chciałbym was zaprosić na mój nowy kanał YT , w całości po polsku . Głównym założeniem kanału jest , ukazywanie rozgrywki pvp w grach mmo. Nie skupiam się na jednym tytule ( przynajmniej na chwilę obecną , kto wie co będzie w przyszłości , może jakieś mmo mnie "wesssa") , uważam jednak że im więcej tytułów tym kanał będzie ciekawszy. Oczywiście domyślić się można , że "end game " own to nię będzie , gdyż nie mam tyle czasu ( przy normalnej pracy ) żeby ogarnąć pare mmo. Staram się ukazać wszystkie możliwe "mody pvp" w danej grze . Jeden z moich filmików
A tu link do kanału jeśli macie ochote dać suba lub skrytykować