No trzeba kapkę usprawnić kompa, dokupić pada do PC i odkładać hajs.
Tytuły na które czekam: Wiedźmin 3, Dragon Age Inqusition, GTA V na PC, Mortal Kombat X, Batman Arkham Knight, Assassin's Creed Unity, Star Wars: Battlefront.
No trzeba kapkę usprawnić kompa, dokupić pada do PC i odkładać hajs.
Tytuły na które czekam: Wiedźmin 3, Dragon Age Inqusition, GTA V na PC, Mortal Kombat X, Batman Arkham Knight, Assassin's Creed Unity, Star Wars: Battlefront.
Witam.
Już jakieś niecałe 50 godzin dzieli nas od oficjalnego rozpoczęcia targów E3 2014 w Los Angeles. Jak co roku wielcy wydawcy gier i producenci ukazują swoje dzieła i inne pierdoły.
I tu pytam się was. Na co w tym roku czekacie?
Ja osobiście mam ochotę zobaczyć świeży gameplay Dragon Age Inkwizycji, co nieco dowiedzieć się o nowej grze w świecie Tolkiena czyli Shadow of Mordor, zobaczyć jak na targach wypadnie Techland ze swoim Dying Light oraz CDPR z Wiedźminem 3. Również będę wypatrywał nowego Mortal Kombat X gdzie ponoć mają zostać nowe dwie postacie dołączające do uniwersum Mortala oraz ostatnią część serii Batmana czyli Arkham Knight, którą dopiero zobaczymy w 2015 roku. Do grona oczekiwanych gier zaliczam Star Wars Battlefront. Jednak najchętniej zobaczę MMOFPS w uniwersum Warhammer'a 40000 czyli Eternal Crusade. Natomiast moja siostra piekielnie oczekuje najnowszej odsłony Simsów.
Oczywiście nie zabraknie corocznych powtórek czyli nowy Battlefield, nowa Fifa, nowy CoD, nowy NHL, nowy Assasin Creed etc. etc.
A wy? Na co czekacie? Co chcecie ujrzeć w tym roku? Piszcie.