Team do Cod MW3

Ostatni bastion w tej grze to nie porozumienie, tak samo jak zostawianie po śmierci granata... Irytujące Deathstreaki

Ja używam tylko nakręconego tj. szybko biegasz przez ileś tam sekund.

Moim skromnym zdaniem twórcy MW3 popełnili dużo błędów tworząc niektóre dodatki, podoba mi się to, że naloty, śmigłowce itp Nie dodają Ci "killów" do kolejnej serii ofiar.

Co do Nalotu precyzyjnego to jest on naprawdę dziwny i jakby nie dorobiony, stoisz w samym środku wybuchów, a mimo to ledwo co Cię draśnie..

Moje ustawienia:

- Szybsze przeładowanie

- Seria ofiar wymaga 1 zgonu mniej

- Rozpoznawanie przeciwników z większej odległości.

Co do broni

- ACR - odrzut, tłumik

- ACR - stabilność, kolimator

- MP7 - odrzut, tłumik

Co do pakietów to używam szturmowego (czasem też pozostałych)

- UAV

- Paczka z losową serią ofiar

- helikopter/predator zależy

Co do serii zgonów: Nakręcony

Co do Głównego wątku tego proponuję założyć ten Clan :)

Wszystkich chętnych do wspólnej gry zapraszam na steam tomcio1996 proszę nie sugerować się loginem, wymieniałem battlefielda 3 na mw3 bo mi nie działał i wymieniłem konto steam za konto origin ;)

moim zdaniem Nakręcony jest bezuzyteczne ;p Jeszcze raz wyznaje zasade ze skoro twórcy dali nam takie rzeczy jak ostatni bastion czy mp7 to trzeba korzystac ;P Ale z ostatniego bastionu to sie wychodzi obronną ręką tylko z jakimiś low lvlami, doświadczeni gracze już tłuką na amen ;P

Nie przepadam za "wkur..." innych graczy :P Nie rób drugiemu co Tobie nie miłe - dlatego uważam, że nakręcony wyrządza najmniejszą szkodę ze wszystkich serii zgonów :)

Oczywiście, zgodzę się z tym, że skoro coś jest w grze legalnie to legalnie można tego używać, lecz nie nadużywać ^^

Witam.

Szukam ludzi ktorzy chcieli by pograc ze mna w Call of duty Modern Warfare 3 na multi.

Nie jestem zadnym pro ani jakims koxem,poprostu chcialbym pograc.

Moj steam to Woody.

DO zobaczenia!