Czyli 18 jest optymalna
TERA/AION od poczatku
Jednak dzisiaj wolne, także jak coś to będę na ts wcześniej
czemu nie na US serwerze jest o wiele lepszy support + szybsze updaty/patche a ping jest prawie taki sam jak na eu
Witam panowie , można sie przyłączyc ? zaczynacie wszyscy od nowa , jaki serw? mialbym jeszcze 1 ziomka :)
Pewnie, że można się dołączyć
Zapraszamy wszystkich na TS
WERSJA EU : SERVER PVP KILLAN
okej zawitam na ts po pracy byc moze z kolega
pawlik co to za uciekanie s ts'a ?
Słuchajcie będę jakoś ok 20 bo o 19 idę biegać
czemu nie na US serwerze jest o wiele lepszy support + szybsze updaty/patche a ping jest prawie taki sam jak na eu
Poniewaz US server ma pingi 100+ a no-target wyklucza taka opcje po 2 nocne eventy po 3 item shop po 4 po co mamy grac na US skoro mamy dobra wersje EU ? po 5 jestem europejczykiem i gram na europejskich serverach.
Witam. Można jeszcze dołączyć ? Gram w Tere juz jakiś czas ale gra samemu to nie to samo co gra zgraną ekipą
Również pogram, lecz godziny będą różne. Czasem od 20 , czasem od 22 a czasem z rana o 8-9 ;P
Potrzeba hela i tanka mystikow i dps, berka, archera, i reapera ! Ts jest podany wczesniej ....dzis byly 4 osoby a mialo byc ponad 10 .
Team-speak 3 zwiekszony do 10 slotow
TS3 : 178.217.190.62:6430
Zapraszam wszystkich którzy się zadeklarowali!
Miła atmosfera na TS, jest ogólnie fajnie
Zapraszamy!
Chętnie się dołączę do gry z wami. Aktualnie ściągam grę więc będę wieczorkiem lub jutro po południu.
Jeżeli jest ekipa to może i jak się skuszę a co tam Za jakiś czas wbiję na ts3 i pogadamy doświadczenie z Terą mam ogromne 3x60 lvl na serwerze US full eq. Jak coś do zobaczenia
Chetnie dolacze do gry jak mozna ;] Aktualnie pobieram gre
Gramy w TERE z nizej wymienionych przyczyn. Oraz wygranej ankiety przez TERE - z doswiadczeni wiem , ze z Aiona po 1 dniu quitnie przynajmniej 80% osob , ktore chca zagrac bo nie ebdzie wam pasowac , ze gold packi , ze wolno sie lvluje , ze end gamowcow dogonicie lub nigdy nie dogonicie itd itp dlatego tez wybrana zostala TERA. Wiem , ze czesc osob chcacych zagarc nie pogra poniewaz ma za slabe pc jednak TERA a AION ma praktycznie te same wymagania wiec nie widze problemu wiekszego