Dupskotlet ;d
The best nick /Najlepszy nick
NiemiecPL
Wymyslilem nick teraz : Sciagam Google.
Wlasnie zobaczylem goscia w LoLu z nickiem: KupMajtyBoPizdzi
Ciasteczkowy, to ja w Tibii kiedyś widziałem kolesia o nicku Niszczyciel Wiader, który jak do niego zagadałem z polskiego przerzucił się na hiszpański i usilnie mnie przekonywał "ja nie polak".
Pilka do kosza za dyche
TassTy
aTassTyCooKi3
Cuki
CandyRainbow
Na jakimś privie w tibi: JestemProUbErElo.
Cudodołożyciel, Pogromcagrzybów, Zebatydzieciąłod kiedy można w grach dawać nick z "ż", "ó" i "ą"?
Aż się zaciekawiłem co to za gra... Może mi powiesz?
aQQ lub VErenko.
Najlepszy to
YeaBunny - Je*any
Najlepszy to YeaBunny - Je*any
Albo jeszcze WhoYou .
Również z tibi:
PizdusPlastus
MisBezOka
Lub:
OddPearDoll (Odpie*dol ^^)
I tak nic nie pobije "Jezusa Chytrusa" czy gościa o nicku w stylu "xasgasbagasgasga" grającym przez proxy u koreańców, a po zapytaniu się skąd się wziął nick powiedział, że pojebało mu się z hasłem >.<
Polish_Me_Who_Ya? -- kiedyś w Diablo 2 na battle necie widziałem ;d
ja kiedys widzialem "rapuajce pierogi"
Moje nicki
Khael
Aragh
Akahashi
Cedric
ZjadamKoty
Ughar
Khark
raz0r hunter zabojczysmokognia xxxslayerxxx i inne tego typu nicki na poziomie 11 latka z iq rzędu 60.
A tak na serio dla mnie kazdy nick jest fajny, oby nic typu powyzszego, jakies SłodkaPL lub łukasz1248975y43598347543faceroll
Polish_Me_Who_Ya? -- kiedyś w Diablo 2 na battle necie widziałem ;d
Hahaha roz*ierdala
Najlepszy? Dammit, najlepszego jeszcze nie widziałem, nominuję swój (mi się podoba najbardziej, może to kwestia przywiązania).
A najzabawniejszy? Ojj, ciężko powiedzieć. Człowiek latał tu i tam, widział dużo różnych ciekawych lub dziwnych rzeczy ("CałkaOsobliwa"?! Nawet na chwilę człowiek od matmy nie odpocznie grając w LoLa), jakoś konkrety do głowy nie chcą wejść...
I tak nic nie pobije "Jezusa Chytrusa" czy gościa o nicku w stylu "xasgasbagasgasga" grającym przez proxy u koreańców, a po zapytaniu się skąd się wziął nick powiedział, że pojebało mu się z hasłem >.<
Hahah, Jezus Chytrus, padłem . Znajomy w LoLu kosi jako Szczekszczek, ja natomiast zacząłem używać nicku acid pineapple. Sam nie wiem czemu akurat te 2 wyrazy .