OMG, czemu Loot x10? Z takim Drop'em można z jednego potwora zdobyc od 10 do 40 przedmiotów ;d... Polecam x4.
Tibia OTS
A ja polecam coś dla hardcorowców zrobić :
Exp x 4
Skill mlvl x 9
Loot x 5
I mapa pełna tajemnic
W tędy na 100 % będę aktywnym graczem :-)
x4 exp
x3 skill
x3 mlvl
x2 loot
Najlepsze raty które zapewnią sporo graczy...
Wszystkich, co lubią tego typu raty:
x4 exp
x3 skill
x3 mlvl
x2 loot
Zapraszam tutaj:
http://poland.otservlist.org/ots/560978
Jest to wspaniały OTS, robiony przez tych, co zrobili tą całą listę... Serwer ma mapę wiekszą, niż ta na http://tibia.com, raty są bardzo podobne to powyższych, jest wiele skryptów, mozna budowac nawet dom cegłe po cegle i deske po desce... Jest przeważnie 6 graczy -,^ online, w weekendy coś około 10 osob online.
Aby był klimat przygody trzeba zrobić ograniczenie poziomowe (jak w WoW'ie)
no no ładnie się zapowiada
jak coś to jednego gracza już macie
Nie chce tworzyć nowego tematu więc zapytam się tutaj. Znacie jakiś server OTS z fajną mapką i największym exp rate?
I czy opłaca się nadal grać na Vanillia OTS?
www.c17.pl
Mam tam 280 lvl ,lecz odzyskanie postaci kosztuje 5 zł przez sms^^
Zmieniłem "wystrój wnętrza" i mamy zalążek ognistego lasu Kjeldoran.
Rzeczywiście - mamy tu doczynienia z najgorętszym miejscem na całej ziemi naszego otsa ;-)
Chętnie zagrał bym na OTSie z klimatem x)
Powiedzcie mi gdzie moge pobrac narzędzia potrzebne do tworzenia mapek pod OTSa ,nigdy tego nie robilem ,a chetnie porobiłbym coś
No jak chcecie, ale OTS to raczej dla zabawy, nie musi być taki Rate jak na global, no prawię taki.
Sam robilem mape i ots calego tylko gotowy silnik niestety mialem formata. Mozesz zrobic nowe bronie a nawet inny wyglad ja robilem z tibi gre wojena z czasow XIVw. Kazdemu sie juz nusdzi Tibia czemu?? bo niema nic wniej ciekawego!
Zróbcie z tibii coś w stylu Crime city :mrgreen:
Wiem, dużo czasu minęło od ostatniego posta ale mam pytanie (A chyba znam odpowiedź) - Czy projekt upadł? - Jeżeli tak to dlaczego o_o
Upadł , dlaczego ? Bo to Tibia
Upadł? Możliwe...
Dlaczego? Bo Kozakowi się znudziło ...
Postanowiłem zrobić mapkę do OTS-a... niewiele "poważnych" gracz gra w tibię, ale na pewno warto będzie spróbować. Szukam kogoś kto zrobi całą resztę, tzn. ustawi NPC, skrypty i załatwi hosting (nie musi być płatny, ja robię tylko mapkę). Mam nadzieję ze to nie słomiany zapał 8-)