Siema, od wczoraj gram na antice wraz z 4roma ziomkami ze mną jest nas 5, dopiero zaczynamy ale w tym tygodniu mamy zamiar zakupic pacca, mój nick Fuvah
Tibia - Szukam graczy Antica
Witam Szukam ludzi do gry na świecie Antica(PvP) Chwilowo to jest serwer z największa populacja. Mam lvl 13 wiec można powiedzieć ze gramy od zera, chętnie tez poczekam jak ktoś chce zacząć od początku. Gralem juz z kims z tego forum ale od dluzszego czasu juz go w grze nie ma a szkoda.. Wszelkie pytania pisać tutaj , PW lub w grze Zamierzam tez kupić PACC'a lecz nie wymagam go do wspólnej gry Nick: JookersKnight
Nie z kimś tylko ze mną
Siema, od wczoraj gram na antice wraz z 4roma ziomkami ze mną jest nas 5, dopiero zaczynamy ale w tym tygodniu mamy zamiar zakupic pacca, mój nick Fuvah
A napisałeś to po?
Tez ostatnio zaczolem grac na Antice, ale glownie z nudow i z zamiarem ubijania botow ;p poki co 13 lv sorc
Też zaczynam. Nick: Gradriel. Możliwe, że jeszcze kumpel dołączy
Drakean The Great - mój nick.
a napisales to po?
po to samo co ty ziom, szukam kogos do gildi ale widac nie ma chetnych wiec sobie proadze pis jol.
Witam
Szukam ludzi do gry na świecie Antica(PvP) Chwilowo to jest serwer z największa populacja. Mam lvl 13 wiec można powiedzieć ze gramy od zera, chętnie tez poczekam jak ktoś chce zacząć od początku. Gralem juz z kims z tego forum ale od dluzszego czasu juz go w grze nie ma a szkoda.. Wszelkie pytania pisać tutaj , PW lub w grze
Zamierzam tez kupić PACC'a lecz nie wymagam go do wspólnej gry
Nick: Jookers
Knight