Tree of Savior osoby do grania

@Akitaro Ale zeby nie bylo, takie sytuacje sa rzadkie, wrecz niemozliwe. Bo jakby wszyscy zdechli to ty na magu tym bardziej xD. Ale szansa jakas tam zawsze jest :D. A przyklad dobry bo dobrze obrazuje tego skilla :). Tylko ze... tego chronomancera musisz wbic na 3 krag wtajemniczenia zeby uzyskac dostep do tego skilla. Tym nie mniej warto, jest on jednym z ciekawszych i potezniejszych skilli :D. I najbardziej wkurzajacych, za ktore sie wylatuje z party (jesli zle uzyjesz i np wydluzszysz/utrudnisz walke z bossem) xD. No ale to podstawa przy tej grze. W dobie gdzie po dniu masz lvl cap, tutaj po dniu masz moze druga klase xD. Dlatego potrzeba wytrwalosci.. Jesli znasz angielski to zapraszam tutaj http://www.tosbase.com/game/classes

Po kliknieciu w klase masz wypisane skille + mozliwosc zobaczenia filmiku z danym skillem. I szczerze? Na tym sie opieraj, wyobraz sb jak fajnie musi byc juz na 150+ lvl xD

Witam witam Wszystkich, zobaczyłem właśnie i przy okazji przypomniałem sobie że jutro jest start Tree of Savior. Ostatnim moim grindownikiem i jedynym ukochanym był Metin ale to już przeszłość nie potrafię do tego wracać więc pomyślałem że spróbuję swoich sił tutaj. Czy znajdę tutaj kilku graczy do party ewentualnie można coś pomyśleć o jakiejś gildii jeżeli gra przypadnie mi do gustu. Może być dla mnie to ciężkie do przełamania ze względu że nie grałem nigdy za bardzo w gry z taką oprawą graficzną ale nie liczy się w końcu grafika tylko jakość całego tytułu. Jakieś wymagania co do osób? Raczej żadne chyba jak każdy nie lubię osób z piskliwym, denerwującym głosem ale też z taką osobą czasami się lepiej gadać idzie niż z dojrzałym człowiekiem 25+, sam miałem już taki przypadek nie raz. Co ja mogę zaoferować? Z czasem bywa różnie, w weekendy tam jak popadnie, w tygodniu codziennie od 8 do 15 jestem w szkole a później czas z przyjaciółmi. Pogram zazwyczaj wieczorami od poniedziałku do piątku. Mogę udostępnić kanał do komunikacji na tsie mam 10 slotowy na początku pewnie to starczy. Nie chodzi mi żeby być top 5 postacią w rankingu czy rankingu gildii ale żeby osiągnąć coś powoli ale przede wszystkim dobrze się bawiąc. ;)