Pobrałem i przyznam, że gra mnie wciągneła. Mimo cukierkowej grafiki gra naprawde powala a ma swoje lata już do tego graczy nie brakuje, wiekszosc map jest zapleniona D:
Trickster Online
Wszedłem na stronę żeby obczaić i zobaczyłem ze ludzie mają tam lvl 400 Troche mnie to przeraziło i chyba nie dla mnie.
400 lvl jest oficjalnie maksymalny - 500 jest nie oficjalnie maksymalny
500 tm jest oficjalnie maksymalny - 600 jest nie oficjalnie maksymalny
200 lvl jest maksymalny u guardiana.
Po rozpoczęciu gry, polecam odezwanie się do stojącego w mieście Mir3 lub napisanie do Hawk.
A co z tym TS ?
Jak dzisiaj ludzie się pojawią, omówimy kto zakłada.
do piątku nie bede miał czasu grać jak coś to tutaj pw
Pewnie w piątek dopiero założymy.
Mam jeszcze kilka screenów z wczoraj - obrona kryształów (harkon) - trwa 20 min - brać udział może naraz 50 osób(?)
A jak jest z PvP w Tricksterze ? Jak ono wygląda, czy są jakieś rankingi, specjalne sety?
Obecnie są 3 rodzaje PvP (sprawdzałem jeszcze i nowego PvP jakie było na Japońskim niema jeszcze - ale skoro tam było to i u nas będzie)
1. PvP w szkole - dookoła chodzą moby które dodatkowo atakują - składa się z z około 12 map.
Tutaj pisze ile razy się zginęło i ilu się zabiło.
2. PvP na mapie pustynnej i ogród - mniejsze mapy gdzie zazwyczaj siedzą ludzie i się zabijają - nie ma mobów - tylko ludzie
3. PvP 1:1 (lub inny skład) - duża mapa w formie labiryntu
A tutaj się wchodzi na PvP z punktu 2 (po prawej) i 3 (po lewej)
Nie wiem jak wygląda PvP w ostatecznej wersji - prawdodpodobnie jest bardziej rozwiniętę niż to jakie jest teraz, ponieważ wszystko rozwijali.
Może ktoś podać link do downloadu? Gdy klikam na przycisk na głównej stronie Trickstera wyskakuje że nie ma takiej strony :<.>
https://mega.co.nz/#!s5xwAJ7T!TsVcSjJLatPVGYz_fOT4PYG_FF2wnP5LRnhOnuByUxw i on potem ściągnie resztę.
Wyłącz antywirusa i otwórz jako administrator jak będziesz uruchamiał.
-----------------------------------------------------------------------------------
Informuję że od 13.02.2014 do gildii Husaria przyjmujemy dopiero od 20 lvl a nie od 10 jak to było do tej pory ponieważ gildia robi się pełna. Osoby nie mające 20 poziomu i nie będące aktywne (20 lvl można wbić teraz w 10min) zostaną usunięte.
PROMOCJA DLA NOWYCH POLSKICH GRACZY!
od 01.02.2014
Jeżeli posiadasz konto na polskim forum (www.trickster24.ndl.pl) oraz polubisz naszą stronę na facebooku (Trickster24) na start dostaniesz w grze (jeżeli napiszesz do Hawk lub Mir3) 250 000 gold.
Zaproszę Cię także do Polskiej gildii - Husaria!
Mir3 zazwyczaj stoi w Coral Town (tam gdzie się zaczyna grać) i ma polski napis
Tak wygląda:
Jak z P2W w tej grze? Ci co płacą maja duza przewage nad graczem za free?
Wszystkie przedmioty idzie zdobyć nie wydając prawdziwych pieniędzy dzięki AH - tam za kasę w grze kupuje się Points które używa się do zakupów w MyShop. Sam zakupiłem tak 40k pts.
Tak więc dokładnie odpowiedzieć nie potrafię.
Najlepsze przedmioty i tak wypadają z bossów.
czemu teraz na fb znalazlem takie cos :
cTO - zamknięty...
eTO - zamknięty...
tTO - zamknięty...
jTO - zamknięcie 28.01.2014
kTO (serwer twórców gry) - zamknięcie 28.01.2014
Zostanie nam już tylko rTO
O co z tym biega?
cTO - chiński
eTO - amerykański
tTO - tajlandzki
jTO - japoński
kTO - koreański
te serwery zostały zamknięte - informacja dla stałych graczy
chociaż już powstają 2 nowe tTO.
Dzisiaj rozpoczął się event walentynkowy - na razie wiadomo że są specjalne questy z nagrodami.
http://www.trickster24.ndl.pl/thread-169-post-775.html#pid775
próbowałem się zalogować na trickster (Win7) i podczas logowania wywala mi taką wiadomość
failed in receiving the server list! :60003
rozwiązane !
Da się coś zrobić z opóźnieniami w grze? odczuwam dziwne lagi niestety.
@up tak samo
Sent from my iPhone using Tapatalk