Trickster Online

Pobrałem i przyznam, że gra mnie wciągneła. Mimo cukierkowej grafiki gra naprawde powala a ma swoje lata już do tego graczy nie brakuje, wiekszosc map jest zapleniona D:

Wszedłem na stronę żeby obczaić i zobaczyłem ze ludzie mają tam lvl 400 :o Troche mnie to przeraziło i chyba nie dla mnie. ;)

400 lvl jest oficjalnie maksymalny - 500 jest nie oficjalnie maksymalny :)

500 tm jest oficjalnie maksymalny - 600 jest nie oficjalnie maksymalny

200 lvl jest maksymalny u guardiana.

Po rozpoczęciu gry, polecam odezwanie się do stojącego w mieście Mir3 lub napisanie do Hawk.

A co z tym TS :P?

Jak dzisiaj ludzie się pojawią, omówimy kto zakłada.

do piątku nie bede miał czasu grać :) jak coś to tutaj pw :)

Pewnie w piątek dopiero założymy.

Mam jeszcze kilka screenów z wczoraj - obrona kryształów (harkon) - trwa 20 min - brać udział może naraz 50 osób(?)

eykp.pngo0tw.pngu1ui.png

A jak jest z PvP w Tricksterze :P? Jak ono wygląda, czy są jakieś rankingi, specjalne sety?

Obecnie są 3 rodzaje PvP (sprawdzałem jeszcze i nowego PvP jakie było na Japońskim niema jeszcze - ale skoro tam było to i u nas będzie)

1. PvP w szkole - dookoła chodzą moby które dodatkowo atakują - składa się z z około 12 map.

Tutaj pisze ile razy się zginęło i ilu się zabiło.

kerj.png

2. PvP na mapie pustynnej i ogród - mniejsze mapy gdzie zazwyczaj siedzą ludzie i się zabijają :P - nie ma mobów - tylko ludzie

3. PvP 1:1 (lub inny skład) - duża mapa w formie labiryntu

A tutaj się wchodzi na PvP z punktu 2 (po prawej) i 3 (po lewej)

2fu7.png

Nie wiem jak wygląda PvP w ostatecznej wersji - prawdodpodobnie jest bardziej rozwiniętę niż to jakie jest teraz, ponieważ wszystko rozwijali.

http://www.youtube.com/watch?v=KvHbLMNyN10

Może ktoś podać link do downloadu? Gdy klikam na przycisk na głównej stronie Trickstera wyskakuje że nie ma takiej strony :<.>

https://mega.co.nz/#!s5xwAJ7T!TsVcSjJLatPVGYz_fOT4PYG_FF2wnP5LRnhOnuByUxw i on potem ściągnie resztę.

Wyłącz antywirusa i otwórz jako administrator jak będziesz uruchamiał.

-----------------------------------------------------------------------------------

Informuję że od 13.02.2014 do gildii Husaria przyjmujemy dopiero od 20 lvl a nie od 10 jak to było do tej pory ponieważ gildia robi się pełna. Osoby nie mające 20 poziomu i nie będące aktywne (20 lvl można wbić teraz w 10min) zostaną usunięte.

PROMOCJA DLA NOWYCH POLSKICH GRACZY!

od 01.02.2014

Jeżeli posiadasz konto na polskim forum (www.trickster24.ndl.pl) oraz polubisz naszą stronę na facebooku (Trickster24) na start dostaniesz w grze (jeżeli napiszesz do Hawk lub Mir3) 250 000 gold.
Zaproszę Cię także do Polskiej gildii - Husaria!

Mir3 zazwyczaj stoi w Coral Town (tam gdzie się zaczyna grać) i ma polski napis :D

Tak wygląda:
ywt2.png

Jak z P2W w tej grze? Ci co płacą maja duza przewage nad graczem za free?

Wszystkie przedmioty idzie zdobyć nie wydając prawdziwych pieniędzy dzięki AH - tam za kasę w grze kupuje się Points które używa się do zakupów w MyShop. Sam zakupiłem tak 40k pts.

Tak więc dokładnie odpowiedzieć nie potrafię.

Najlepsze przedmioty i tak wypadają z bossów.

czemu teraz na fb znalazlem takie cos :
cTO - zamknięty...
eTO - zamknięty...
tTO - zamknięty...
jTO - zamknięcie 28.01.2014
kTO (serwer twórców gry) - zamknięcie 28.01.2014

Zostanie nam już tylko rTO

O co z tym biega?

cTO - chiński

eTO - amerykański

tTO - tajlandzki

jTO - japoński

kTO - koreański

te serwery zostały zamknięte - informacja dla stałych graczy :P

chociaż już powstają 2 nowe tTO.

Dzisiaj rozpoczął się event walentynkowy - na razie wiadomo że są specjalne questy z nagrodami.

http://www.trickster24.ndl.pl/thread-169-post-775.html#pid775

próbowałem się zalogować na trickster (Win7) i podczas logowania wywala mi taką wiadomość

failed in receiving the server list! :60003

rozwiązane !

Da się coś zrobić z opóźnieniami w grze? odczuwam dziwne lagi niestety.

@up tak samo ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk