UWAGA! Złodziej w New World!

“ja bym z was beke cisną przez następne stulecie”
Przepraszam, co robił ? xD

Też się temu wszystkiemu dziwię - ale to tylko my Polacy czy wszyscy bez wyjątku tacy zawistni są i zamiast współczuć choć trochę to jeszcze przyklaskują złodziejowi?

Ukradłem to zajebałem i tyle. Po co tam beczysz?

Co mu po złocie jak się stało https://www.gry-online.pl/newsroom/new-world-kryzys-deflacyjny-uderza-w-gre/z420aa0

A ja mam beke z takich rzeczy. Ludzie ufają noname z internetu a później jest zdziwko. Skoro jest taka możliwość to to wykorzystał. Było nie dawać konsula randomowi tylko zaufanemu oficerowi

To jest cwaniactwo internetowe. Sypią swoje mądrości robiąc poklask złodziejowi bo myślą, że zrobią komuś na złość. Sam ten fakt świadczy o ich złamaniu psychicznym. Co niektórzy faktycznie powinni mieć zakaz wypowiedzi publicznej.

Czytaj ze zrozumieniem kolego. Nikt śmieciowi konsula nie dał. To system gry mu przydzielił.

Życie, było o to zadbać żeby ktoś przydzielił do tego przeznaczony nie gra. Kidosy, odrobicie te 55k może.

Gildia potrzebowała jedynie chwili aby to odzyskać ale śmieć na zawsze zostanie śmieciem. Połakomił sie na wirtuale piksele :smiley:

Tak, taka potężna gildia że na forum kidosy płaczą xd

Z ciekawości ile te 55k złota warte z dolarach?

widac ze amazon nie zna sie na grach mmo xD.
Prawdopodobnie zatrudnili “programistow” ktorzy wprowadzili backdoory, znaczy sie gra jest dziurawa jak ser szwajcarski ew. poszli na latwizne zanizajac wyplaty, no chyba z tego znany jest amzon z niskich zarobkow, wiec suma sumarum raczej nie ma co sie dziwic, ale szczerze spodziewalem sie mega dopracowanej gry, ale jak to w powiedzeniu - “Nadzieja matka glupich” poraz kolejny sie sprawdza.

dla mnie amazon to nie jakość, a lapczywosc na kase naiwnych .

1lajk

ja mam 10k, a mam 28lvl ^ ^ jakaś biedna ta wasza gildia, i jeszcze taki płacz xD

Boże jaki płacz bo ktoś kogoś zrobił w ciula w grze i zabrał mu złote piksele : D
Stary ja rozumiem jakby koleś wam ukradł konta do gry / dane osobowe / coś co ma jakąś realną wartość ale robienie płaczu o to, że zabrał wam trochę golda w grze? :smiley:

To nie jest płacz tylko ukazanie istoty skuwysyństwa ludzkiego. To jest portal o informacjach ze świata gier a to była właśnie taka informacja. Podejście do istoty tematu takie jak Ty okazujesz unaocznia znieczulicę i totalne wyebane na zło. W zdrowym społeczeństwie takie zachowania powinno się napiętnować.