Magar - nazywając mnie "noobem" obrażasz mnie. Nie masz żadnej podstawy by mnie tak nazywać,nie sprawdziłeś ile mam wygranych (tak przypuszczam,nie miałeś mojego nicku),jakie mam elo czy czegokolwiek.Cóż nie mówiłem że reprezentowany przez Ciebie poziom intelektualny jest niższy (brak dowodów) ale sam tego dowiodłeś. Siejesz argumenty ? Chyba siejesz zamęt Piszesz żebym nauczył się grać, zapewniam Cie że potrafię i jestem skłonny zaryzykować stwierdzeniem że robię to lepiej od Ciebie a przynajmniej screeny przechylają szale na moją stronę. Jedynym "polaczkiem" w tym temacie jesteś Ty bo zacząłeś spinać.Może i brzmię arogancko ale to w dalszym ciągu lepiej niż spinać i rzucać "noobami" na lewo i prawo.
Mówisz 4 AA ? Jedyna postać na która byłbym skłonny złożyć coś takiego to Karthus. Gdzie jest DFG na Veigarze - on nie istnieje bez tego itemu (imo rash po butach zalecany),tracisz potężny nuke zależny od max hp przeciwnika. Klatki jest łatwo uniknąć (nie licząc jungle i bush-trapów),bez klatki ciężko trafić meteorytem. Napisałem na samym początku że Veigar jest słabym pickiem na mid. A miejsc do farmienia na Summoners Rifcie masz 4 : top,bot,mid,jungle. Oglądasz jakieś streamy ? Powiem Ci że ostatni dobry Veigar jakiego widziałem był w jungli (i całkiem przyjemne ganki zapodawał). Ostatni z jakim grałem po prostu przegrał mida przeciwko lux.
Co do Fizz vs Veigar : Flash jak i klatka mają dłuższy CD niż trickster. Tak samo sprawa wygląda z ultimate'ami.
Co do Annie vs Veigar : Na harras wygrywa Anka. Po 6 lvl'u zabija ten kto pierwszy zacznie castować combo.