Veigar - Pan Zniszczenia?

Magar - nazywając mnie "noobem" obrażasz mnie. Nie masz żadnej podstawy by mnie tak nazywać,nie sprawdziłeś ile mam wygranych (tak przypuszczam,nie miałeś mojego nicku),jakie mam elo czy czegokolwiek.Cóż nie mówiłem że reprezentowany przez Ciebie poziom intelektualny jest niższy (brak dowodów) ale sam tego dowiodłeś. Siejesz argumenty ? Chyba siejesz zamęt Piszesz żebym nauczył się grać, zapewniam Cie że potrafię i jestem skłonny zaryzykować stwierdzeniem że robię to lepiej od Ciebie a przynajmniej screeny przechylają szale na moją stronę. Jedynym "polaczkiem" w tym temacie jesteś Ty bo zacząłeś spinać.Może i brzmię arogancko ale to w dalszym ciągu lepiej niż spinać i rzucać "noobami" na lewo i prawo.

Mówisz 4 AA ? Jedyna postać na która byłbym skłonny złożyć coś takiego to Karthus. Gdzie jest DFG na Veigarze - on nie istnieje bez tego itemu (imo rash po butach zalecany),tracisz potężny nuke zależny od max hp przeciwnika. Klatki jest łatwo uniknąć (nie licząc jungle i bush-trapów),bez klatki ciężko trafić meteorytem. Napisałem na samym początku że Veigar jest słabym pickiem na mid. A miejsc do farmienia na Summoners Rifcie masz 4 : top,bot,mid,jungle. Oglądasz jakieś streamy ? Powiem Ci że ostatni dobry Veigar jakiego widziałem był w jungli (i całkiem przyjemne ganki zapodawał). Ostatni z jakim grałem po prostu przegrał mida przeciwko lux.

Co do Fizz vs Veigar : Flash jak i klatka mają dłuższy CD niż trickster. Tak samo sprawa wygląda z ultimate'ami.

Co do Annie vs Veigar : Na harras wygrywa Anka. Po 6 lvl'u zabija ten kto pierwszy zacznie castować combo.

http://img72.imageshack.us/img72/2821/lindeanssss.png

http://img46.imageshack.us/img46/3593/magar.png

@Offtop - Lindean, naucz mnie grać xD

Veigar na AD albo hybryda jest lepszy od pure AP. Jest film na YT gdzie jest to przedstawione :D

Hmmmm może masz rację , ale wystarczy , że koleś za wolno użyje meteora i lipa.Veigar nie jest najlepszym pickiem na mida (jest bardzo dużo kontr dla niego , a zwłaszcza jak już ci się trafi AD CARRY) , ale też nie jest najsłabszy.Dla mnie jest wieele dużo lepszych picków na mida , niż veigar.

k**wa wez wyjdz z tego forum dzieciaku bo jestes w ch*j irytujacy.

Teraz co do wypowiedzi bo ja gram veigarem boty i gowno prawda counterem na veigara moze byc co najwyzej leblanc annie morgana i gragas czasem jak ja nim gram przeciwko veigarowi i oczywiscie galio a jak k**wa jakis pojeb nie widzial galia na midzie to znaczy ze gra z samymi zerami na north east regionie. A jak ktos mowil ze zabija tylko jedna osoba to widac jacy k**wa ogarnieci jestescie rzucacie stuna na 1 osobe i byle tylko go za***ac a nie potraficie nawet zrobic tak zeby trafic 2 osoby z meteorytu wiec k**wa gratuluje ogarniecia. Veigar z lezka?AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAH to moze lepiej zrob sobie janne albo soraka ad bukecie od kiedy to archangela sie kupuje dla veigara moj boze co za leszcze. Wlasnie takich botow jak wy sie kara ktorzy kupuja gownianego archangela gdzie veigarem idziesz tylko w ap i pier**lisz jakas stakujaca sie mane

A WSZYSTKIE BRANDY SIONY LUXY FIZZY XERATHY A KARTHUS TO JUZ W OGOLE PORAZKA SA DO ZAJEBANIA NA 4 lvlu wiec proponuje nauczyc sie grac wam wszystkich i veigar ma to do siebie ze moze sam wygrac gre a jak ktos twierdzi inaczej to jest zerem oczywiscie z w miare ogarnietym teamem a nie z 2 leaverami i 2 botami i jest to champ ktory gasi na combo czyli mejai i ogien boty tak samo sie gra leblanc i innymi combo postaciami tylko nie kupujesz graspa ktory tylko dla veigara jest wykurwisty najladniej wyglada jak uzyjesz na cho z 4k hp

i nie pytaj sie czy robi sie go pod hp czy resy oczywiscie roa to strata czasu nie jestes k**wa morgana ktora musi podejsc by za***ac ulti tylko napierdalasz z dystansu ale oczywiscie jak cie kara caitlyn po 1k crity to dajesz w arm a jak kara cie gragas po 1k z ulti to dajesz w mr chyba oczywiste

warn_ico.png
Warn za wulgaryzmy. - crracked

Proponował bym uważać na język ... ehyyy, twojego " gwiazdkowania " .

@Aizen :)

Po pierwsze, kultura słowa. twoja jest na poziomie gimnazjalisty który się nauczył paru nowych słów :)

Po drugie, jak czytam twoja wypowiedź i widzę sformułowanie : mejai podstawowym itemem dla veigara to już widzę twoje elo około 1300 :P

Po trzecie, Veigar ma ciężko np. przeciwko ahri

Po czwarte, offtank może się swapnąć z midem i wtedy veigar nie zabija na jedno combo, na 4 lvl też nie zabije. taki rumble wbije sobie shielda na 2 lvl i będzie sobie blokować twoje "Q" które będziesz wastować zamiast stackować ap.

Veigar jest dobry okazyjnie, można go picknąć w zależności od setupu przeciwnika.

k**wa wez wyjdz z tego forum dzieciaku bo jestes w ch*j irytujacy.Teraz co do wypowiedzi bo ja gram veigarem boty i gowno prawda counterem na veigara moze byc co najwyzej leblanc annie morgana i gragas czasem jak ja nim gram przeciwko veigarowi i oczywiscie galio a jak k**wa jakis pojeb nie widzial galia na midzie to znaczy ze gra z samymi zerami na north east regionie. A jak ktos mowil ze zabija tylko jedna osoba to widac jacy k**wa ogarnieci jestescie rzucacie stuna na 1 osobe i byle tylko go za***ac a nie potraficie nawet zrobic tak zeby trafic 2 osoby z meteorytu wiec k**wa gratuluje ogarniecia. Veigar z lezka?AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAH to moze lepiej zrob sobie janne albo soraka ad bukecie od kiedy to archangela sie kupuje dla veigara moj boze co za leszcze. Wlasnie takich botow jak wy sie kara ktorzy kupuja gownianego archangela gdzie veigarem idziesz tylko w ap i pier**lisz jakas stakujaca sie maneA WSZYSTKIE BRANDY SIONY LUXY FIZZY XERATHY A KARTHUS TO JUZ W OGOLE PORAZKA SA DO ZAJEBANIA NA 4 lvlu wiec proponuje nauczyc sie grac wam wszystkich i veigar ma to do siebie ze moze sam wygrac gre a jak ktos twierdzi inaczej to jest zerem oczywiscie z w miare ogarnietym teamem a nie z 2 leaverami i 2 botami i jest to champ ktory gasi na combo czyli mejai i ogien boty tak samo sie gra leblanc i innymi combo postaciami tylko nie kupujesz graspa ktory tylko dla veigara jest wykurwisty najladniej wyglada jak uzyjesz na cho z 4k hpi nie pytaj sie czy robi sie go pod hp czy resy oczywiscie roa to strata czasu nie jestes k**wa morgana ktora musi podejsc by za***ac ulti tylko napierdalasz z dystansu ale oczywiscie jak cie kara caitlyn po 1k crity to dajesz w arm a jak kara cie gragas po 1k z ulti to dajesz w mr chyba oczywiste

Ja nie powiem kto tu jest irytujący dzieciaku ;).Jak masz 10 lvl i gadasz takie rzeczy to powodzenia dla ciebie.Ok rozumiemy lubisz stać pod turretem i nie potrzebne ci są itemy na mane , ale niektórzy grają offensywnie.Veigara jest rozwalić strasznie łatwo.Brand , Ahri , Swain , Fizz , Lux , Sion (ad) ,xerath rozwalą veigara z palcem w ......

@Laszka jego słownictwo jest na poziomie 5 klasisty i co najwyżej nim jest ;p

Veigar jest dobrą postacią aczkolwiek jest zależny od drużyny i to jest jego minus bo raczej sam nikogo nie zabije 1 na 1 a takto uderza skillem Horyzont Zdarzeń który stunuje przeciwnikow , i koledzy z druzyny moga dobic lub my mozemy to zrobic skilem pod Q . Grałem nim ostatnio i jest dobrą postacią aczkolwiek z Magów polecam Fiddlesticks'a bo jest naprawdę świetny , jeszcze gdy rozwiniemy jego najlepszy skill pod W na max level to praktycznie ledwo nim zaatakujemy i zaraz nam się odnawia znowu .

Veigar jest dobrą postacią aczkolwiek jest zależny od drużyny i to jest jego minus bo raczej sam nikogo nie zabije 1 na 1 a takto uderza skillem Horyzont Zdarzeń który stunuje przeciwnikow , i koledzy z druzyny moga dobic lub my mozemy to zrobic skilem pod Q . Grałem nim ostatnio i jest dobrą postacią aczkolwiek z Magów polecam Fiddlesticks'a bo jest naprawdę świetny , jeszcze gdy rozwiniemy jego najlepszy skill pod W na max level to praktycznie ledwo nim zaatakujemy i zaraz nam się odnawia znowu .

o_O teraz nie wiem czy trollujesz, czy piszesz tak przez niewiedzę. Veigar 1v1 oczywiście MOŻE zabić wroga jeśli jego combo jest w stanie go zabić, niejednokrotnie takie akcje widziałem i przeprowadzałem - jego burst jest OGROMNY, zwłaszcza w late. Jak ktoś z DFG zrobi combo EW1RQ to typowy mag się składa, a z innymi różnie to wygląda. A co do Fiddle... nie widziałem żadnego dobrego Fiddle poza jungle, głównie dlatego że na tle większości magów jest naprawdę niegroźny (zbyt łatwy do harassu, zbyt trudny do farmienia).

to chyba malo grasz jak nie widziales nigdy fiddle poza jungla :o

Wiecie, tak szczerze... Wydaje mi się że Veig. Jest jedną z lepszych postaci na mida, i skontruje AP Carry, AD Carry ;)))

Wiecie, tak szczerze... Wydaje mi się że Veig. Jest jedną z lepszych postaci na mida, i skontruje AP Carry, AD Carry ))

Człowieku , powiedz mi jakim cudem veigar zabija ad carry na midzie ?? Jego combo opiera się głownie na jego ulti , a jego ult bije coś około 80% ap przeciwnika , także jak dla mnie ad carry niszczy veigara 1v1.Inna sytuacja ap , fizzem idzie wyskoczyć z klatki , ale także jest wiele innych postaci , które go kontrują.Dobrego veigara , który rozwala na midzie widziałem może z 3-4 razy , ale nie więcej.

Veigar jest dobry i potrafi zabic na midzie kazdego, jezeli nie na 1 to na 2 combo i nie potrzebuje koniecznie to tego ulta. Oczywiscie jest wiele postaci dobrych przeciwko veigarowi, ale jezeli ogarniasz to i tak je pociscniesz. Moim zdaniem na 6 lvlu z ap moze zagrozic ci jedynie Kassadim, Gragas, Leblanc i moze Annie.

Według mnie Veigar to dobry pick na mida. A to wszystko przez jego ulta, dla wroga który jest AP to jest czysta śmierć. Dla mnie cieżkimi postacami to zabicia są: Kassadin , Le Blanc, ponieważ mają tego silenca a bez tego combo nam nie wyjdzie. Oczywiśćie ale to chyba na każdego maga counter pickiem jest Galio... :< To tyle, i przychodźcie na Westa, i nie grajcie z Ruskimi już Frenche lepsze ;x

ja nie wiem o co wam chodzi ja tam contruje wszystko na midzie veigą ^^ jak ktoś umie dobrze napierdzielać z klateczki to nikt nie ucieknie ^^ a co do tego że przegrywa z ad carry.. za przeproszeniem gówno prawda ad carry szczególnie ranger to taki mobek dla veigi :>

ja nie wiem o co wam chodzi ja tam contruje wszystko na midzie veigą ^^ jak ktoś umie dobrze napierdzielać z klateczki to nikt nie ucieknie ^^ a co do tego że przegrywa z ad carry.. za przeproszeniem gówno prawda ad carry szczególnie ranger to taki mobek dla veigi :>

hmmmm , może w late game go zabije , albo po dobrej farmie , bo na początku to cięzko z ad carry chyba , że dobrze harashujesz ;d

nie zapominajmy że jest takie coś jak Jungler w teamie.. a jeśli o np gangowanie Veigi to jest porażka ^^ ale jak ktoś od nas jungluje i ładnie sie trafi stunem to 1st blood jak nic ^^

Grałem przed chwilką Veigaram na midzie kontra Malzahar i miałem 2/8/0 :) Tracenie many z Q na lasthitowanie minionów nie dawało mi sznas na jakieś combo, a malzahar cał czas miał pełną mane co dawało mu kontrole. Nie wiedziałem co robic. Na początku na takiego tanka czy ad carry veigar ma za mał dmg zaby coś zrobić, dopiero w late gamie jest w stanie kogoś zabić tak jak to wszyscy widzą: E>W>Q>R :( Szkoda

Veigar nie daje rady w early game i tyle. Nie ma co się kłocić, jest dobry na normal game gdy przeciwnik nie wie co trafi na midzie i nie może przewidzieć żeby wziąć posatać która kontruje veigara.

Co do stackowania archangel staffów, to tak się robiło na 20 lvl i to było fajne ^^

Ale potem to jest za wolne.

Aż mi się śmiać chce jak widzę, że Veigar ciśnie każdego i wgl. Proszę nie wprowadzajcie ludzi w błąd, bo na rankedach wystarczy wziąć dobrego picka ( patrz liste Lideana * skori jeśli przekręciłem nick * ) i enemy mają problem, bo ich jungler nie pomoże na bocie/ topie, bo babysituje na midzie.

Jeszcze do listy counter picków dopiszcie:

Ryze - on nie ma AP i ma cholernie mocne survi

Talon - on akurat nawet Kassadina zjada na midzie, więc Veigar może zamienić siě z topem, jeśli tylko może..