co kurde dopiero 23 to czemu mi wysłali 3 meile że prius online is live ????
Przeczytaj uważnie maila, na ich forum pisze start CBT 2 pm czasu PST co oznacza 23 naszego czasu
co kurde dopiero 23 to czemu mi wysłali 3 meile że prius online is live ????
Przeczytaj uważnie maila, na ich forum pisze start CBT 2 pm czasu PST co oznacza 23 naszego czasu
spoko
No to panowie tez sie pisze Klient juz sie grzeje na dysku, konto gotowe do akcji
Jezeli nawet gra startuje o 23 to chetnie posiedze na TS3. Oczywiscie moj nick to Aeth. Na TS3 bede ok. 14.
P.S. Przepraszam za brak polskich znakow, gdyz pisze z telefonu.
Witam ja też się piszę nick na ts będę miał taki jak na forum a nick jaki w grze będę miał to wam podam na ts.
też się pisze na ts'a wbije pod wieczór, klient już jest
wbijajcie na ts
!
@Yarpen, kluczk posiadam i tylko oczekuję klient już gotowy, tylko na start serverów czekać.
I trzeba wykminić jakąś fajną nazwę gildii. I jeszcze jedno, gramy każdy jak chce czy o określonej godzinie?
Myślę że określanie ścisłych terminów na granie nie ma sensu, punkt "zbiorczy" jest na TSie który został podany wyżej, jeśli ktoś chętny do grania - zapraszamy
Widzę ,że kilka osób obawia się o IP Block.
http://prius-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=7&t=17 - Lista państw uczestniczących
Europe (Excluding Turkey, Russia and CIS)
Nie obawiajcie się o Polskę, bo jest ona w Europie, a obok Europe, pisze to co podałam powyżej, czyli dostępu nie ma Turcja (uff), Rosja i CIS(?)
(..) czyli dostępu nie ma Turcja (uff), Rosja i CIS(?)
może twórcy mieli na myśli CSI
A tak na serio, CIS(jest to region): Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Tajikistan, Turkmenistan , Ukraine, Russia, Uzbekistan
;-)
Ja bym tez z Wami z checia ta gre wypróbował, ale chyba nie ma już do rozdania cbt keyow... Jak tam ktos z Was posiada jakis, to prosze wysłać na pma. Albo jak ktoś ma zrobione konto już a mu sie giera nie podoba, to też prosze o pasy na pma ;D Pozdro.
Ja bym tez z Wami z checia ta gre wypróbował, ale chyba nie ma już do rozdania cbt keyow... Jak tam ktos z Was posiada jakis, to prosze wysłać na pma. Albo jak ktoś ma zrobione konto już a mu sie giera nie podoba, to też prosze o pasy na pma ;D Pozdro.
Gra ma wystartować prawdopodobnie dziś o 23, jednak jak to w praktyce bywa - każdy wie ;-)
Key: BCDEE37BF144494197DC
Z tego co widzę to są jeszcze keye dostępne, ten przed chwilą wygenerowałem.
Mam pytanie czy wam tez gra nie wchodzi do okna logowania tylko caly czas wyswietla sie ten czerwony rysunek i napis oraz ta smieszna muzyczka?
Mam pytanie czy wam tez gra nie wchodzi do okna logowania tylko caly czas wyswietla sie ten czerwony rysunek i napis oraz ta smieszna muzyczka?
Mi zanim się cokolwiek załaduje to trzeba chwilkę(nawet dłuższa) odczekać - tak jest u mnie ;-)
Jak cos mam nick Michi server 02 healer na tsie tez sie pojawie
Witam ;-)
Postanowiłem podjąć się organizacji, by zebrać wszystkich chętnych do wspólnej gry - chyba nikt nie lubi exp'ić sam.
By móc nawiązać łączność(nie tą telepatyczną) zostanie(wyższe siły dobra wybrały)TS'3(komunikator głosowy - ni rusz bez niego.).
Jeśli chodzi o mnie to będę miał w nick z dopiskiem "Nayalla" - zorientujecie się
Serwer:
ts3.lameday.net:9987(port domyślny wiec wpisywanie możemy sobie darować)
Jest tam do dyspozycji kilka kanałów, na dobry początek.