Wakfu

Witam, gram od jakiegoś tygodnia i jeżeli szukacie Eliatropa to się pisze :D

Kolega wyżej pytał o to, ale ja ponowię tą kwestię - zamierzacie grać dłużej, czy tylko z doskoku?
Kilkakrotnie bawiłem się z Wakfu, ale za każdym razem ktoś po tygodniu odchodził, więc samemu nie miało to sensu.

Ktoś na pewno odejdzie, takie są zasady zberania się ludzi na tym forum :v

Ważne żeby trochę osób zostało :P

jest nas większość już w grze ;) jestem pewien że chociaż z 3 osoby zostaną.

W sumie to nigdy w to nie grałem ale chętnie bym zaczął,ale wacham się pomiędzy trzema klasami ecaflip/pandawa/foggernaut nwm kto się najbardziej przyda

Fogg skomplikowany jeśli chodzi o newbie. Panda jest bardzo dobry i przyjazny- jedyne co ogarnąć to beczkę i picie z niej. Ecaflip bardzo prosty i we większości bazuje na farcie.

Dzisiaj stworzę postać i zobaczę czy mi się chce grać, ewentualnie mam tam jakieś 40lvl, jak coś to dam znać

Brakuje wam jakiejś konkretnej klasy?

W sumie i tak nie można mieć większego party niż 5 osób, dlatego już wczoraj się podzieliliśmy. Jeśli chodzi o klasy to nie widziałem jeszcze eni/cra/iopa/pandy/rouge/eca/feca/fogga

Dobra zrobilem ecafilpa bo podoba mi sie ten hazardowy motyw, nick Ulubion

Ktoś mi powie, bo zupełnie nie znam tej gry jeszcze :) Jeśli chciałbym spróbować sobie meele pograć postacią- kogo polecacie ? Szybko ogarnę.

A chcesz tankować czy robić dmg? Jak tank to Sac/Feca jak damage Iop/Feca

Co się przyda ekipie? Grałem do tej pory Osą, Sramem, Ecaflipem oraz Sadidą, ale mogę spróbować czegoś nowego

Są gdzieś jakieś poradniki albo buildy dla Xelor? Bo na oficjalnym forum są tylko nie aktualne :(

Nie aktualne? Xelor od chyba początku nie dostał żadnych większych zmian na swoich spellach. Jeśli poradnik zawiera już spell decki to powinno być ok

Ktoś mi powie czy jeszcze gracie czy już nie ? :) bo próbowałem właśnie kogokolwiek złapać i się nie udało... a udało mi się zrobić Iopa na 17lvl :)

EDIT

Jak coś nick SonofMess

Gildii się trochę zmarło, ale ja jeszcze gram :D

Jakbyś chciał mimo wszystko dołączyć to cię dodam. Jak będziesz online daj PM na Isillia, bo zmieniłem postać, też na Iopa :D

Jesli jeszcze gracie to chętnie bym dołączył :) Przedstawcie tutaj tylko swoje teamy. Ja sie dostosuje co do klasy :P

Ja także z chęcią dołączę :)

Piszcie w grze do Isillia/Illyaprism po invite. Co do klas, to póki co każdy odpadł między 30-50 lvlem. Wakfu nie jest grą dla każdego :D. Więc możecie robić dowolne, bo póki co mamy tylko Feca i Iopa.