Walka wręcz

Ha! A je będę oryginalny i polecę ci gothic 1 i 2 :D Walki są tam bardzo dobre (z przymrużeniem oka na animacje) no i w sumie ciężkie też są :)

A no fakt, pamiętam tę moją grę, gdy mierzyłem się z zastępami niezliczonych przeciwników. Te low lvlowe starcia z 2 orkami wojownikami w Jarkendarze. Aż się łezka kręci ;]

Jednak wątpię, by to miał być jakiś typowy RPG, jak właśnie gothic, założyciel bardziej zdawał się stawiać nacisk na slashery. Co nie zmienia faktu, że (przynajmniej jak dla mnie) jeden z lepszych systemów walki w grach rpg.

Polecam sprawdzić Chivarly: medival warfare, w ten weekend na steamie jest za free (i można też kupić za 6 euro w ten właśnie weekend). Godna polecenia gierka, system walki na miecze jest zrealizowany genialnie.

Darksiders, God of War te tytuły wymiatają, przednia fabuła i świetna dynamika, i naprawde fajna naparzanka ;D

Poczekaj na nowy Mortal Combat, który ma wyjść niedługo na PC ;)

A no fakt, pamiętam tę moją grę, gdy mierzyłem się z zastępami niezliczonych przeciwników. Te low lvlowe starcia z 2 orkami wojownikami w Jarkendarze. Aż się łezka kręci ;]Jednak wątpię, by to miał być jakiś typowy RPG, jak właśnie gothic, założyciel bardziej zdawał się stawiać nacisk na slashery. Co nie zmienia faktu, że (przynajmniej jak dla mnie) jeden z lepszych systemów walki w grach rpg.

Dokładnie to chodziło mi tutaj o walkę na miecze i klimat typu wojna aniołów i demonów czyli z dodatkiem jakiś tam specjalnych umiejętności

A może Mount&Blade? Nie jest to H&S ale nie ma też magi czy coś, napierdalasz z łuku, sworda czy czego tam chcesz ze średniowiecza ;d Jest od groma modów które całkowicie zmieniają grę. Normalnie największe walki są po 75vs75 ale z modem możesz zrobić nawet 500vs500, w grę gra się długo i jest na prawdę przyjemnie, poczytaj, pooglądaj gameplaye bo akurat może ci się spodobać.

A kazdy Assassin Creed? :)

A kazdy Assassin Creed?

To była obowiązkowa pozycja dla mnie :D oczywiscie grałem ; )

Witam wszystkich ;d dzisiaj chciałem was spytać o nazwę gry w której główny nacisk jest na walkę wręcz chodzi mi o gry typu Bleach Soul Resurection tylko na pc. Głównie chodzi mi tu o rozmaite combo. Może być mmo ale nie musi ; )

Przypadły mi do gustu:

-Devil May Cry 3,4 i to chyba w sumie tyle.