Ja też się dołączam, mój nick: 62442.
WarFace Ru
198704
19830526
zrobimy jakis polski klan / ew. jesli juz jakis jest niech doda ludzi ;p
Ja tez moj skype : polanski.kacper
Jest polski klan już w grze
ja również się przyłączam nick 1910-1992
czy ktos moze mi powiedziec w jaki sposob mozna zdobywac te takie "tła pseudonimu"?
i w jaki sposob mozna dolaczyc do polskiego klanu? jezeli oczywiscie istnieje taka mozliwosc ;d
czy ktos moze mi powiedziec w jaki sposob mozna zdobywac te takie "tła pseudonimu"?i w jaki sposob mozna dolaczyc do polskiego klanu? jezeli oczywiscie istnieje taka mozliwosc ;d
"tła pseudonimu" to zalezy jakie challenge odblokujesz tam w Progres masz
a co do klanu to niech ktos da nick tzw Lider i sie po wchodzi od co ;P
ts3: warface.pl
o na to nie wpadlem, dzieki za wskazowke ;d
jeszcze takie pytanie.. z tego co pamietam na poczatku gry mialem 10tys gotowki, a dzisiaj moj brat zalozyl sobie konto i zaczyna z pustym kontem. czy wplyw mialo na to, ze ja zakladalem konto tego samego dnia jak gra wystartowala?
10988121
Niech ktoś do mnie napisze ok?
Jest polski klan Team Grom
misiek podaj nick lidera 6-^
tylko szkoda że w grze się nie da wyszukać go :/
Z tego co słyszałem to gaming pure ma zakładać dywizje właśnie w Worface i tam graja chłopaki min z Team Grom
Hej! trafiłem na to forum szukając ludzi do wspólnej gry Z ruskami się nie da, często się jakieś trolle trafiają, a głównym problemem jest język, uniemożliwia komunikację.
Mój nick: 6007-1
Liczę, że cos z tego wyjdzie, gierka ma potencjał.
Również zagram z Polakami
Nick:568392
Steam: satyricon888
GG: 10256984

jak cos pisać.
Jezyk nie jest problemem w grze ja gadam z nimi po polsku przez mikro i sie dogadujemy w tym rzecz ze ruski rożni sie dużo z Polskim tylko pisownia ale wymowę mamy prawie ze identyczne.
o na to nie wpadlem, dzieki za wskazowke ;djeszcze takie pytanie.. z tego co pamietam na poczatku gry mialem 10tys gotowki, a dzisiaj moj brat zalozyl sobie konto i zaczyna z pustym kontem. czy wplyw mialo na to, ze ja zakladalem konto tego samego dnia jak gra wystartowala?
niech przejdzie Tutorial
PVE jest proste xD
Kurde, sory ale mam kolejny problem. Wszedłem do gry i mam Pick Name, i nic nie mogę wpisać oprócz cyfr, znaków . , itc. Domyślam się, że nie załapuje naszych liter, zn. się tylko ruski alfabet? Jak to zrobić. Pozdro
@EDIT: No tak, ale nie mogę nic wpisać w Pick Name, przez co nie mogę grać. O to chodzi.
Kurde, sory ale mam kolejny problem. Wszedłem do gry i mam Pick Name, i nic nie mogę wpisać oprócz cyfr, znaków . , itc. Domyślam się, że nie załapuje naszych liter, zn. się tylko ruski alfabet? Jak to zrobić. Pozdro
Niestety tylko cyfry. Jest to ruska wersja gry, więc liczby lub cyrylica.